MENU

Όπως έγινε γνωστό προ ημερών, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λίνα Σουλούκου, θα εκπροσωπήσει την πειραϊκή ομάδα στο διεθνές φόρουμ “Financial Times” που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Ντόχα στις 16 Οκτωβρίου.

Θέμα του συνεδρίου είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη του αθλήματος, ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Παρεμπιπτόντως, η εκπρόσωπος του Ολυμπιακού θα είναι στους κεντρικούς ομιλητές του φόρουμ μαζί με τον πρόεδρο της Τσέλσι Μπρους Μπακ και τον εκτελεστικό διευθυντή της Αϊντχόφεν Τουν Τζέρμπραντς.

Η εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κάθε άλλο παρά πρωτάρα είναι σε ποδοσφαιρικά φόρουμ, έχοντας δώσει το παρών στο πρόσφατο παρελθόν σε σπουδαία συνέδρια.

Μην ξεχνάμε πως πριν από την…μεταγραφή στην πειραϊκή ΠΑΕ αναλάμβανε ως δικηγόρος υποθέσεις Αθλητικού Δικαίου, με πελάτες «βαριά» ονόματα της εγχώριας ποδοσφαιρικής σκηνής (Δώνης, Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ κ.α.)

Διαθέτει την εμπειρία συνεδρίων όπως αυτό που διοργάνωσε η Bar Association (FSA / SAV) και το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), αφιερωμένο στην διευθέτηση διαφορών στο διεθνές ποδόσφαιρο, στις σημαντικότερες αλλαγές που ο νέος κώδικας της WADA 2015 εισάγει, καθώς τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν από τη νέα του μορφή για διάφορους παίκτες στον αγώνα κατά του ντόπινγκ.

Η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού παρακολουθούσε ανελλιπώς διεθνή δικηγορικά φόρουμ, εξειδικευμένα σε θέματα Αθλητικού – Ποδοσφαιρικού Δικαίου και κατ΄επέκταση η επερχόμενη παρουσία της στο “Financial Times”, φυσικά και δεν θα αποτελεί για την ίδια μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Και σε κάθε περίπτωση, κάθε άλλο παρά τυχαία υπήρξε η παρουσία της στο αγιασμό που έλαβε χώρα στου Ρέντη πριν από λίγες μέρες ενώπιων ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Η εν λόγω δικηγόρος τυγχάνει απεριόριστης εμπιστοσύνης από τους παροικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ και έτσι άλλωστε ανέλαβε αυξημένες αρμοδιότητες, αποκτώντας καθήκοντα γενικής διευθύντριας και ταυτόχρονα τον άτυπο τίτλο της «Σιδηρά Κυρίας» του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ποδοσφαιρικό μύθο, εσχάτως φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να αποκατασταθεί η σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ιδιοκτήτη σουπερλιγκάτης - επαρχιακής – ΠΑΕ.

Και στου Ρέντη και στη Ντόχα, η «Σιδηρά Κυρία» της ΠΑΕ Ολυμπιακός