MENU

Η ιστορία της συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 17χρονη Μαρίνα έφυγε από τη ζωή, από τα χέρια της ίδιας της μητέρας της, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, λίγο πριν γράψει κι εκείνη το δικό της τέλος αυτοκτονώντας. Η τραγωδία στο Μαρκόπουλο αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στην αποστολή της ΑΕΚ στο διήμερο της παραμονής της στην Ξάνθη, όχι μόνο για τους αυτονόητους λόγους για τους οποίους σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Τόσο η νεαρή κοπέλα, όσο και ο πατέρας της (που η εταιρεία στην οποία εργάζεται έχει συνεργασία με την ΠΑΕ) ήταν φίλοι της Ένωσης και είχαν παρακολουθήσει από κοντά πολλά παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, είχαν ταξιδέψει αμφότεροι με το τσάρτερ της ΑΕΚ στη Μόσχα, για τον αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ.

Η κηδεία μητέρας και κόρης τελέστηκε σήμερα παρουσία συγγενών και φίλων το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου, όπου γράφτηκε η τελευταία πράξη αυτού του ασύλληπτου δράματος. Με την ΑΕΚ να στέλνει στεφάνι και να εκπροσωπείται από τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία, που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα Newsit...

Στεφάνι της ΑΕΚ στην κηδεία του κοριτσιού που ο θάνατος του συγκλόνισε την Ελλάδα (pic)