MENU

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έβγαλε στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή που επικαλείται στοιχεία από το Football Leaks, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε το 2009 για βιασμό που σύμφωνα με την κατηγορία στις 13 Ιουνίου του 2009 έλαβε χώρα επί αμερικανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας.

Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, το οποίο έλαβε το ποσό των 375.000 δολάρια για να σιωπήσει, με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του Κριστιάνο να κλείσει νομικά την υπόθεση τον Ιανουάριο του 2010.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η σεξουαλική επίθεση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Palms Place Hotel το καλοκαίρι του 2009, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να εξαγοράσει τη σιωπή του θύματος με 375.000 δολάρια, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το 2005 σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Πορτογάλος είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο γυναίκες για βιασμό σε ξενοδοχείο του Λονδίνου στις 2 Οκτωβρίου, όμως λίγες ημέρες μετά η μία εξ' αυτών αναίρεσε τις κατηγορίες της, με αποτέλεσμα η Scotland Yard να μην απαγγείλει κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων.

Το περιοδικό Spiegel επικοινώνησε με το δικηγόρο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Οι κατηγορίες σας διαψεύδονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ως ψευδείς. Ο πελάτης μου θα κάνει χρήση κάθε μέσου, ώστε να μην δημοσιοποιηθούν αυτά τα ψευδή στοιχεία, απέναντι σε κάθε παραβίαση των προσωπικών του δικαιωμάτων".

Μάλιστα το Spiegel έχει στη διάθεση του και την εξασέλιδη επιστολή που έγραψε μετά το συμβιβασμό η Mr. C (έτσι αποκαλείται το θύμα, που ήταν αμερικανίδα, περίπου 20 ετών, παντρεμένη και η οποία έμενε σε ένα συγκρότημα κατοικιών), την οποία ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο όφειλε να του διαβάσει ώστε να επιτευχθεί ο συμβιβασμός.

Όπως αναφέρει το θύμα, είχε προσκληθεί σε ένα πάρτι που θα γινόταν στη σουίτα ενός φίλου του Κριστιάνο. Μόλις έφτασε εκεί της προσφέρθηκε ένα μαγιό και της ζητήθηκε να μπει στο τζακούζι μαζί τους.

Σύμφωνα με την διήγηση του θύματος, όταν βγήκαν από το τζακούζι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο την άρπαξε και την απώθησε βίαια σε ένα κρεβάτι. Μάλιστα το θύμα θυμάται ότι ο Κριστιάνο φορούσε ένα λευκό ροζάριο στο λαιμό του και γι’ αυτό του φώναξε: «Τι θα σκεφτεί ο Θεός για σένα;», ενώ λίγο αργότερα ομολογεί ότι ποτέ της δεν έχει φοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή της.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό αρχείο του αστυνομικού τμήματος στο Λας Βέγκας υπάρχει καταγεγραμμένη κλήση από το θύμα που αναφέρει την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, ωστόσο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, αφού συμφώνησε να αποσύρει τις κατηγορίες δεχόμενη αυτό το μεγάλο χρηματικό ποσό από την πλευρά του Κριστιάνο, που φαίνεται ότι δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα στη δημόσια εικόνα του.

Κατηγορούμενος για βιασμό ο Κριστιάνο!