MENU

Η 25χρονη Σερίν Σένλερ εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Μονάχου το βράδυ της Παρασκευής για να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν για ξυλοδαρμό. Στην προσπάθειά της να αφηγηθεί στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, ξέσπασε σε κλάματα. Δεν ήταν μόνο η βίαια επίθεση του 26χρονου συντρόφου της, αλλά και το γεγονός ότι την έδιωξε από το σπίτι κρατώντας αυτός τις δίδυμες κόρες τους, ηλικίας τεσσάρων ετών.  «Και στο παρελθόν μου είχε φερθεί άσχημα, αλλά τώρα ήταν πιο βίαιος από ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, η Σένλερ, η οποία είναι ζευγάρι με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή εδώ και οκτώ χρόνια, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και αραβωνιάστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι. 

«Και πριν από έξι εβδομάδες συνέβη το ίδιο. Και πάλι με έδιωξε και κράτησε αυτός τα παιδιά» συμπλήρωσε η Σένλερ. Δύο ημέρες αργότερα, ο Μπόατενγκ, μέσω του δικηγόρου, ενημέρωσε τη σύντροφό του ότι έχει αρχίσει τις διαδικασίες για να πάρει ο ίδιος την αποκλειστική κηδεμονία των δίδυμων κοριτσιών. Η εκδίκαση έγινε την περασμένη Δευτέρα, αλλά δεν εκδόθηκε απόφαση, καθώς ερευνώνται οι καταγγελίες της 25χρονης κοπέλας. 

«Τα γεγονότα έχουν καταγραφεί και γίνεται σχετική έρευνα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Οικογενειακής βίας» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μίχαελ Γκάσεν. Η Σένλερ φέρεται, επίσης, να αποκάλυψε ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εκτός από βίαιος ήταν και επιρρεπής στις... γυναίκες.  

«Με χτυπούσε και μου πήρε τα παιδιά» (pics)