MENU

Τι κι αν η Πορτογαλία κατέκτησε το τρόπαιο. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίμενε την κατάλληλη χρονική στιγμή, δηλαδή να περάσουν μερικές εβδομάδες, και .εριξε το... φαρμάκι του.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βοήθησε με κάποιον τρόπο κάνοντας αυτά που έκανε στα τελευταία λεπτά του τελικού. Ήταν έντεκα παίκτες στο γήπεδο που έκαναν τη δουλειά τους και ο υπεύθυνος για να τους κατευθύνει ήταν ο προπονητή. Έχασε λίγο τον έλεγχο των συναισθημάτων του, όχι ότι αυτό είναι κάτι κακό. Αυτό που λέει όμως η εμπειρία μου είναι ότι σε τέτοιες στιγμές, όταν σημαντικές αποφάσεις ενδέχεται να χρειαστούν, οι παίκτες είναι χαμένοι στους δικούς τους μικρούς κόσμους» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, o oποίος σχολίασε με αυτό τον τρόπο την κίνηση του παίκτη να είναι... κολλημένος στον Φερνάντο Σάντος και να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Πως απάντησε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης; Με μια φωτογραφία στο instagram στην οποία είναι ο ίδιος μαζί με κάποιους από τους συμπαίκτες του κρατώντας το τρόπαιο. Και τι έγραψε; «Γρήγορη υπενθύμιση». Για τον Μουρίνιο, ο οποίος μάλλον ξέχασε...

Απάντησε στην κριτική του Μουρίνιο ο Ρονάλντο (pic)