MENU

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ 'Αρης, Γιάννης Δαμιανίδης, αποκάλεσε ως «Mr.Bean» τον Έλληνα προπονητή, όταν αυτός προτάθηκε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Αφήστε με ρε παιδιά με τον Mr.Bean» φέρεται να είπε ο παράγοντας, όταν του ζητήθηκε να εξετάσει την περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος τότε διέπρεπε στον πάγκο της Ολύμπιας Λάρισας.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε του Μαρούσι στην 3η θέση του πρωταθλήματος, κάτι που ανάγκασε τον Γιάννη Δαμιανίδη να... ανακαλέσει όσα είχε πει και να τον προσεγγίσει, το 2011, ώστε να αναλάβει τον Άρη.

Όταν μίλησαν στο τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας του είπε πως γνώριζε για το «Mr. Bean», ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως γέλασε όταν το άκουσε και πως του φάνηκε πολύ έξυπνο.

Μετά την αρχική του έκπληξη, ο παράγοντας του Άρη άκουσε τον νυν τεχνικό της Μπαρτσελόνα να αρνείται την πρότασή του, τονίζοντας πως είχε δώσει τον λόγο του στον Πανιώνιο.

Με την ταχύτατη εξέλιξη και πρόοδο της προπονητικής καριέρας του Γιώργου Μπαρτζώκα, έιναι σίγουρο πως ο Γιάννης Δαμιανίδης μετάνιωσε για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, ο οποίος τελικά... έμεινε στο πέρασμα των ετών.

Έτσι βγήκε το «Mr. Bean» για τον Μπαρτζώκα