MENU

Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι τελικά μπλεγμένοι σε αυτή την ιστορία; Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό, ένα ακόμα πολύ γνωστό όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βλέπει το όνομά του να συνδέεται με την πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Monde», στην οποία μάλιστα έχει παραχωρήσει ο Ματιέ Βαλμπουενά και την πρώτη συνέντευξή του από όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο, ρόλο σε όλα όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι που μας πέρασε έχει παίξει και ο Νασρί!

Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο ο 28χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, συμπαίκτης του Βαλμπουενά και του Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, φέρεται να προθυμοποιήθηκε (;) να παίξει το ρόλο του μεσολαβητή ανάμεσα στον άσο της Λιόν και στους εκβιαστές, οι οποίοι ζητούσαν χρήματα για να μην δημοσιοποιήσουν ερωτικό βίντεο.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της, υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες, με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα σε δύο από τους εκβιαστές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το sex tape. Στη συνομιλία τους αναζητούν τρόπο για να προσεγγίσουν τον Βαλμπουενά και φέρονται να λένε: «Υπάρχουν δύο άνθρωποι που μπορούν να μας βοηθήσουν: ο Μπενζεμά και ο Νασρί. Αν αρνηθεί ο Καρίμ, θα πάρω τον Σαμίρ». Ο άσος της Σίτι, μιλώντας στην εφημερίδα, παραδέχθηκε ότι γνώριζε τον έναν από τους δύο εκβιαστές, ωστόσο αρνήθηκε την εμπλοκή του στην ιστορία, καθώς τελικά ο Μπενζεμά ήταν αυτός που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Βαλμπουενά και Νασρί δεν έχουν καλές σχέσεις και δεν αποκλείεται ο παίκτης της Λιόν να έχει καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία και για τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι.

Κι άλλο «βαρύ» όνομα μπλεγμένο στον εκβιασμό Βαλμπουενά!