MENU

Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι ακόμα φίλοι μου από τα κατάπτυστα κείμενα των εξυγιαντών που υποστήριζαν ότι τα 52 μύρια που έβγαλε ο πρόεδρος απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ και τη μεταγραφή του Ρέτσου ανεξαρτητοποιήθηκαν απ’ τη δεξιά του τσέπη και μπήκαν στην αριστερή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε την απάντησή του. Όπως αποκάλυψε το sdna.gr στη μακρά λίστα των επενδύσεων του (πιο μακριά και από παραγγελία του Big Sofo σε κοτοπουλάδικο στη Βάρη) έρχεται να προστεθεί μια ακόμα:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκοπεύει να ανοίξει άμεσα (ακόμα και μέσα στον μήνα) νέα αθλητική ιστοσελίδα, που θέλει να είναι αποκαλυπτική και... ουδέτερης προσέγγισης στα γεγονότα!». Για να μην ανησυχήσουν οι 17 αναγνώστες του, να διευκρινιστεί ότι το Gavros.gr δεν κλείνει. Απλώς ο πρόεδρος δεν θέλει μια ιστοσελίδα τόσο αντικειμενική και ουδέτερη, όπως το Gavros.gr που κάθε μέρα του ασκεί μεγαλύτερη κριτική απ’ ότι το Star στον Τζίγγερ. Άνθρωπος είναι, μπούχτισε πια. Θέλει ένα αντικειμενικό site που θα τον βλέπει όπως ο Βερύκιος τον Κοντομηνά.

Κατά σύμπτωση τη μέρα που έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος ανοίγει «ουδέτερο» site, έφυγε απ’ τα «Παραπολιτικά» ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος:

«Παράλληλα, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού Unfollow) ανακοίνωσε επίσημα ότι τερματίζει την συνεργασία του με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”, ότι δεν θα διευθύνει την ιστοσελίδα του εν λόγω μέσου, ούτε θα συμμετάσχει στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1 FM”, καθώς ενημέρωσε ότι ετοιμάζει κάτι καινούργιο αυτό τον καιρό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Blog έχει δεχτεί πρόταση να τρέξει ένα νέο, αντικειμενικό site που ανοίγει γνωστός πρόεδρος-επενδυτής, ομάδας της Superleague, με έδρα-μοναστήρι, συγγενής του Υψηλάντη. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Οι ίδιες πληροφορίες φίλοι μου αναφέρουν ότι η στελέχωση του νέου, ουδέτερου site του προέδρου (επικρατέστερα ονόματα είναι το megaloependitis.gr και το magikosano.gr) θα γίνει με δημοσιογράφους, νέους, άφθαρτους και θιασώτες του 50-50.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι τα εξής:

Μανώλης Γαβαθιώτης: Μεταγραφή αεροδρομίου. Αν κλείσει ο Γαβαθιώτης μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση αναγνωστών στην Ελλάδα. Με μια κίνηση το νέο site του προέδρου ξεπερνάει το redking. 4 αναγνώστες ο Γαβαθιώτης, 3 το redking, αν πάρει και 2 δανεικούς απ’ τον Εργοτέλη ξεπερνάει και το trelokouneli.gr στο Alexa ο Μανώλης. Αν κάνει ένσταση και τιμωρηθεί και το sdna για παράνομο γκρέμισμα της παράγκας και του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 4 εκατομμυρίων αναγνωστών μας περνάει άνετα και εμάς και γίνεται το ταχύτερα αναπτυσσόμενο site στην Ελλάδα (μετά το sfyrigmata του Βάιου).

Γιώργος Θαναηλάκης: Αναλαμβάνει τη στήλη «Βλέπω γκολ και κύκλους» στην οποία περιγράφει ξανά όλα τα ματς του Ολυμπιακού και βγάζει τα πραγματικά σκορ και την πραγματική βαθμολογία, που έως τώρα είναι: Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ 2-1, Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-4 και Ολυμπιακός-Ατρόμητος 6-0 (με το παλιό 50-50 ο Κιβρακίδης ήταν 3 μέτρα οφσάιντ). Έτσι στην Ευρώπη σύμφωνα με την απλή μέθοδο των κραυγών του Θαναηλάκη, ο Ολυμπιακός έχει 12 βαθμούς σε 2 ματς και στην Ελλάδα είναι ήδη πρωταθλητής χειμώνα και θέλει άλλους 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021.

Κώστας-Τσέλσι: Προϊστάμενος στο εξωτερικό δελτίο, θα μεταφέρει όλα τα νέα της ομάδας που υποστήριζε από μικρό παιδί (με φανέλα Λε Σο και Τζόλα μεγάλωσε), της Νότιγχαμ, της Βοϊβοντίνα και των 73 ομάδων στις οποίες θέλει να επενδύσει ο πρόεδρος. Τα Σαββατοκύριακα θα κάνει το πρώτο Non-Karapapaper Live (καλύτερο και από Live των AC/DC) με υποχρεωτική συμμετοχή όλων των φίλων και μελών της δημοσιογραφικής οργάνωσης «Μόνοι εναντίον όλων- Μας κάνει πόλεμο η κυβέρνηση». Μετά το πέρας της λειτουργίας θα μοιράζεται στους πιστούς αντίδωρο και 497 λεξούλες για να κοινοποιούν στα site τους (οι 3 τελευταίες θα είναι δικής τους επιλογής για να μη μοιάζουν τα κείμενα).

Γκιρτζίκης: Αναλαμβάνει χρέη Blogger και ξεκινάει εκστρατεία αφύπνισης της φίλαθλης κοινής γνώμης με κεντρικό σύνθημα «Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας και το 50-50». Στο πλευρό του σημαντικές προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων (Μαντούβαλος, Τένια Μακρή, Πέτρος Μίχος, Αδελφοί Κατσάμπα) αναλύουν με επιχειρήματα πόσο σημαντικό για την υγεία των οπαδών είναι να γνωρίζουν τον πρωταθλητή από τον Ιούνιο, γιατί διαφορετικά θα αγχωθούν, θα κάνουν ρυτίδες και θα χρειαστούν 15 τελάρα ιαλουρέν του Μένιου Φουρθιώτη και ένα δωρεάν τέντωμα με τανάλια από τα άσβερκα Ουρούκ-Χάι της επιτροπής υποδοχής στο Καραϊσκάκη για να φτιάξουν φράπα νεανική και αψεγάδιαστη σαν της γκρανκάσας.

Διονύσης Βερβελές: Θα έχει τη στήλη «24 ώρες με τον Άρη Ασβεστά», η οποία θα είναι κάτι σαν το «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη». Ο γνωστός ρεπόρτερ θα παρακολουθεί το 24ωρο του Άρη Ασβεστά και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του για να ξέρουν οι γκρούπις του της πρώην ΕΠΟ και της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης τι κάνει καθημερινά ο μπαμπάς τους.

Κώστας Νικολακόπουλος: Το site του προέδρου παίρνει δανεικό για ένα χρόνο από τον ΣΚΑΪ το «Παράγκα και Όραμα», στο οποίο ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει καθημερινά τις σφαγές του Ολυμπιακού απ’ τη διαιτησία και παρουσιάζει με ντοκουμέντα τα 66 πέναλτι που δεν του έχουν δοθεί τις 6 πρώτες αγωνιστικές και τα άλλα 1.212 που του χρωστάνε από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν (το έγραψαν και τα “Νέα”, που το πήραν απ’ τα “Παραπολιτικά”που το είδαν απ’ το “Ευαγγέλιο” που είχε το αποκλειστικό Non-Karapapaper).

Για την τελευταία και καλύτερη θέση φίλοι μου, επειδή οι υποψήφιοι είναι πολλοί και ο ανταγωνισμός μεγάλος, θα αποφασίσει το Google. Θα βάλει ο πρόεδρος τα tags: «Υποβιβάστε τον», «Το κράτος προσπαθεί με μανία να εξοντώσει τον Ολυμπιακό», «Μόνος του και όλοι τους», «Ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφές ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ» και ο πρώτος που θα βγει απ’ τη μηχανή αναζήτησης θα πάρει τη θέση δίπλα στην αφάν γκατέ του ελληνικού δημοσιογραφικού κόσμου.

Οι 7 πρώτοι δημοσιογράφοι για το site του Μαρινάκη