MENU

Ο πρώην μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οικογένεια του οποίου υπήρξε επί πολλά χρόνια ο κύριος μέτοχος του καναλιού Mega, και ο νυν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν βαρυσήμαντη συνάντηση το μεσημέρι της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Χίλτον», η οποία άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για τη συνεργασία των δύο πλευρών και την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη από την εταιρία Αlter Εgo, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτή τη συνάντηση των δύο Ελλήνων επιχειρηματιών, έγινε ξεκάθαρη πλέον η πρόθεση του κ. Μαρινάκη (με την σαφή αποδοχή της από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) να τα παίξει «όλα για όλα» προκειμένου να μπει στον ιστορικό ΔΟΛ, κάτι το οποίο και συνέβη τελικά, με την κατάθεση της πολύ υψηλής αυτής πρότασης των 22.892.600 ευρώ, η οποία υπερκάλυψε για περίπου 1.900.000 ευρώ εκείνη της Vegata holdings, ενώ ήταν σχεδόν διπλάσια από αυτή της Dimera του Ιβάν Σαββίδη.

Με τα 22,89 εκατομμύρια που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το 22,11% του Mega και πλέον είναι ο δεύτερος μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού καναλιού, μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η συνάντηση Μαρινάκη-Τζίγγερ που άνοιξε τον δρόμο για τον ΔΟΛ