MENU

Για παράδειγμα, την περασμένη Δευτέρα (20/4), στην μεγάλη (και μοναδική) νίκη  του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ, κάθε εύστοχο τρίποντο δεν ήταν «μέσα». Ήταν «μέσα – μέσα – μέσα». Υποθέτω αν μετρούσε  για τέσσερις πόντους, τα «μέσα» του ενθουσιασμένου σχολιαστή θα αυξανόταν κατά ένα. Επίσης το παιχνίδι δεν ήταν απλώς «συναρπαστικό». Ήταν  «συναρπαστικό - μοναδικό – καταπληκτικό».

Από τα καλύτερα στην πρόσφατη ιστορία της Ευρωλίγκας, όπως τον ακούσαμε να ισχυρίζεται περιχαρής, μέσα σε ένα κρεσέντο επιθετικών προσδιορισμών. Πράγματι ήταν καλό. Τόσο καλό που νομίζω ότι σήμερα, μετά τον εύκολο όσο και αναμενόμενο αποκλεισμό των Πρασίνων, το έχουν ξεχάσει οι πάντες! Διότι τι να την κάνεις μια νίκη, εφόσον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έξω – έξω – έξω από το φάιναλ – φορ? Θάνατος στον Ταραντίνο

Αυτό με τις επαναλήψεις δε, αποτελεί  σήμα κατατεθέν και του έτερου μπασκετικού σχολιαστή της ΝΕΡΙΤ, του Βαγγέλη Ιωάννου. Εκείνος δίνει έμφαση  στο «ναι» («ναι – ναι») μετά από καλάθια του Ολυμπιακού και το «Kill Bill», , το οποίο επαναλαμβάνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε φτάνεις στο σημείο όπου πράγματι θέλεις να σκοτώσεις και τον  Bill και τον Ιωάννου και τον Κουέντιν Ταραντίνο και όποιον λάνσαρε πρώτος το πιο λάθος παρατσούκλι στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. 

Τέλος πάντων, καλός ο ενθουσιασμός όταν παίζουν ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, καλή και ως κάποιο βαθμό θεμιτή η εθνική υπερβολή στις περιγραφές, Ακόμη καλύτερη όμως η φαντασία και η ευρηματικότητα.  Η έλλειψη των οποίων δεν καλύπτεται όσες επαναλήψεις κι αν επιστρατεύσεις. 

Πληροφοριακά, την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση  του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (22.00 ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD) περιγράφει φυσικά ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ στο στούντιο με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη, για το pre και το post game είναι καλεσμένοι ο Γιώργος Λιμνιάτης και ο Βασίλης Σούλης. Ο πρώτος αποτελεί έναν από τους δυο – τρεις καλύτερους τηλεοπτικούς σχολιαστές στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος. Μακάρι να τον ακούγαμε πιο συχνά. ΝOVAGO home!

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ολόκληρη την εβδομάδα η υπηρεσία Novago της Forthnet. Τόσα, ώστε στο ηχογραφημένο μήνυμα της εξυπηρέτησης πελατών προστέθηκε η διευκρίνιση πώς υπάρχει πράγματι θέμα με τους browsers Google Chrome και  Internet explorer αλλά λειτουργεί κανονικά στον Mozilla Firefox (πράγμα πάντως που δεν ισχύει απόλυτα).  Γενικώς, από το ξεκίνημα της λειτουργίας της μέχρι και τώρα, η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει βρεθεί μπροστά σε αρκετές τεχνικές δυσκολίες. Και όπως φαίνεται, συνεχίζει. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όταν βγει στον  αέρα και το αντίστοιχο OTEGO  (έρχεται σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες) αν θα έχει διδαχθεί από τα λάθη του άμεσου ανταγωνιστή του. Ανταγωνιστή προς το παρόν τουλάχιστον. Το κοντινό μέλλον ίσως αλλάξει τα δεδομένα. 

Το φελέκι μου μέσα, μέσα, μέσα!