MENU

Τα κανάλια ζήτησαν ειδική άδεια απ' την ΕΣΗΕΑ, ειδικά για τους αγώνες που υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά το συνδικαλιστικό όργανο δεν φαίνεται να δίνει το ΟΚ.

Πριν από περίπου δέκα μέρες το SDNA είχε αποκαλύψει πως ο Cosmote TV θα δείξει τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη. Η επιβεβαίωση ήλθε απ' το εν λόγω συνδρομητικό: "Οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις Ρεάλ Μαδρίτης (UEFA Champions League), Ατλέτικο Νασιονάλ (Copa Libertadores - Νότιος Αμερική), Όκλαντ Σίτι (OFC Champions League - Ωκεανία), Τσονμπούκ Χιουντάι Μότορς (AFC Champions League - Ασία), Κλαμπ Αμέρικα (CONCACAF Champions League - Βόρεια, Κεντρική Αμερική & Καραϊβική), Μαμέλοντι Σαντάουνς (CAF Champions League - Αφρική) και Κασίμα Άντλερς (πρωταθλήτρια ιαπωνικής λίγκας, οικοδέσποινα) να διεκδικούν το υπέρτατο τρόπαιο. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν στο COSMOTE SPORT 8HD.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη 8/12, στις 12.30, με τη συνάντηση Κασίμα Άντλερς-Όκλαντ Σίτι, για τον α' γύρο. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Μαμέλοντι Σαντάουνς στον β' γύρο, όπου ανήκει και το ματς Τσονμπούκ Χιουντάι Μότορς-Κλαμπ Αμέρικα (Κυριακή 11/12, 09.00).

Όποιος προχωρήσει από το πρώτο ζευγάρι, θα πέσει πάνω στην Ατλέτικο Νασιονάλ (14/12, 12.30) και εκείνος που θα ξεχωρίσει από το δεύτερο ζευγάρι θα συναντήσει την Ρεάλ Μαδρίτης (15/12, 12.30), στο πλαίσιο των ημιτελικών. Οι νικητές θα διεκδικήσουν την κορυφή του κόσμου την Κυριακή 18/12, ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition στην COSMOTE TV.
Διεθνής ήχος...