MENU
Η απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου, προφανώς δεν ήταν αρκετή για να ικανοποιηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον ΟΤΕ-TV. Αυτό δείχνει η απαγόρευση δηλώσεων από πλευράς Ερυθρολεύκων στις κάμερες του συνδρομητικού καναλιού, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ενώ στην ΕΡΤ μίλησαν οι περισσότεροι παίκτες των Πειραιωτών, μεταξύ των οποίων και ο …κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Σιόβας, στον ΟΤΕ μίλησε μόνο ο Σαλίνο. Όχι επειδή του επετράπη να μιλήσει, αλλά επειδή τον γράπωσε ο ρεπόρτερ προτού ο παίκτης καταλάβει τι συμβαίνει. Το αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Σαλίνο να δεχτεί επίπληξη από ανθρώπους της ΠΑΕ για το ατόπημα του. Μίλησε επίσης ο Κριστιάν Καρεμπέ, σχεδόν σκαστός, την ώρα δηλαδή που έφευγε από το γήπεδο.
Αντιθέτως, από την Μπάγερν, έκαναν δηλώσεις στον ΟΤΕ-TV μερικές ψιλοασήμαντες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Μάνουελ Νόιερ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από πλευράς Ολυμπιακού έγινε προσπάθεια να εκδιωχθεί εντελώς η κάμερα του ΟΤΕ-TV από τη μεικτή ζώνη, αλλά με την παρέμβαση των ανθρώπων της UEFA, κάτι τέτοιο δεν συνέβη!
Οι λόγοι της συγκεκριμένης απόφασης δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη μετάδοση του αγώνα όσο με τη γενικότερη απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να μην επιτρέπει στα στελέχη της ομάδας να μιλάνε στον ΟΤΕ. Μια απόφαση που πάρθηκε πέρυσι, εξαιτίας της περιγραφής του Αλέξη Σπυρόπουλου στο ματς κυπέλλου Φωστήρας - Ολυμπιακός.
Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πλέον απειλείται με κυρώσεις από την UEFA καθώς είναι υποχρεωμένος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα να «στέλνει» ποδοσφαιριστές και προπονητές στο χώρο του flash interview. Βέβαια, μπροστά στην εκπλήρωση των καπρίτσιων, τι αξία έχουν τα πρόστιμα!
Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός από μόνο του, δείχνει ότι όσοι νόμιζαν πως ο «Μεγάλος Αδελφός» θα σταματήσει να ζητάει «αίμα», τώρα που έχει το κεφάλι του Σπυρόπουλου να στολίζει τον τοίχο του (όπου υπάρχουν ακόμα πολλά κεφάλια δημοσιογράφων), προφανώς έκαναν λάθος.
Θα έχει ενδιαφέρον επίσης να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από τον ΟΤΕ–TV. Ο Οργανισμός έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Champions League και αν επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές από το πρώτο ματς, τότε προφανώς δεν σέβεται καθόλου ούτε την επένδυση του, ούτε τους συνδρομητές του.
Το πρόβλημα με τον ΟΤΕ, δεν ήταν το μόνο δημοσιογραφικό που προέκυψε χθες στο «Καραϊσκάκη». Υπήρξε ακόμα ένα, σοβαρότερο. Σε λίγο θα το μάθετε κι αυτό από το SDNA...
Απίστευτο! Απαγόρευσαν και τις δηλώσεις στον ΟΤΕ-TV...