MENU
Συγκεκριμένα, το 28.9 % των τηλεθεατών προτίμησε να δει την τηλεμαχία από την Δημόσια Τηλεόραση (1.132.328 τηλεθεατές), ενώ για τουλάχιστον ένα λεπτό παρακολούθησαν το debate 2.053.315 άτομα.
Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στα social media της ΕΡΤ όπου ακόμα και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι είχαν παρακολουθήσει το twitter της ΕΡΤ, χωρίς να προσμετρώνται retweets και άλλοι διαμοιρασμοί από τρίτους. Επίσης στη σελίδα facebook της ΕΡΤ (https://www.facebook.com/ERTSocial), μετρήθηκαν περισσότερες από 200.000 θεάσεις μόνο στις σχετικές με το debate αναρτήσεις.

Το pre game του Ολυμπιακός – Μπάγερν

Μια μεγάλη παραγωγή έχει ετοιμάσει ο ΟΤΕ – TV για την κάλυψη του μαγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (Τετάρτη 16/9, 21,45, OTE SPORT HD 2). Το pre game της αναμέτρησης ξεκινάει στις 20.00, στο πλαίσιο της εκπομπής UEFA Champions League Show, όπου ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Μιχάλης Τσόχος με συνεχείς συνδέσεις με το «Γ. Καραϊσκάκης», θα μεταφέρουν όλα τα νέα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν. Θα προβληθεί επίσης βίντεο για την πλούσια ιστορία των “ερυθρόλευκων” στον θεσμό, αφιέρωμα στον Έστεμπαν Καμπιάσο και πλούσιο ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.
Θυμίζουμε ότι το ματς περιγράφει ο Τάσος Κολλίντζας ενώ με το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου έχουν επιφορτιστεί ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος και ο Άλκης Τσαβδαράς.
Η ΕΡΤ στην πρώτη θέση του debate