MENU

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «After» η Εύα Χαντάβα:

Για τα συναισθήματά της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι συναρπαστικό αυτό που ζήσαμε χθες».

Για το γεγονός ότι έμειναν 36 ώρες χωρίς να κοιμηθούν: «Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Είχαμε το παιχνίδι, κερδίσαμε τον τίτλο, πήγαμε στα μπουζούκια, είχαμε την υποδοχή στο αεροδρόμιο. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την στήριξη. Όχι μόνο για τώρα, αλλά και για τότε που δεν διεκδικούσε τίτλους ο σύλλογος». 

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αναγεννιέται: «Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός αναγεννιέται και αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στους τίτλους. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Είμαστε χαρούμενες που καταφέραμε να πάρουμε έναν τίτλο μετά από τόσο χρόνια» 

Για το ότι ένιωθαν πίεση στην αρχή: «Όταν παίζεις έναν τόσο σημαντικό ματς - τίτλου είναι απόλυτα λογικό να έχεις πίεση. Και ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε μία ομάδα με τόσους υπάρχει μεγάλο στρες. Η αλήθεια είναι ότι και η Σαντορίνη ήθελε πολύ αυτό το τρόπαιο και τα έδωσε όλα. Μπήκαμε μουδιασμένα, αλλά στη συνέχεια καταλάβαμε τα λάθη μας και το αποτέλεσμα φάνηκε»

Για το ότι έχει κατακτήσει τόσους τίτλους αλλά και αυτόν τον πανηγύρισε έντονα: «Κάθε τίτλος είναι πολύ σημαντικός για κάποιον παίκτη.  Αυτός ο τίτλος είναι όλη η δουλειά, η πίεση και οι δυσκολίες που περάσαμε. Δεν είναι εύκολα σε μια ομάδα που εχει τόσο ανταγωνισμό και τόση πίεση να ανταπεξέλθεις. Πίσω από τα πανηγύρια, υπήρχε σκληρή προπόνηση, νεύρα και κλάματα. Ο τίτλος αυτός αποτελεί επιβράβευση για μας».

Για το τι είναι αυτό που έχει αλλάξει: «Θεωρώ ότι είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Υπάρχει μια μεγάλη διοίκηση. Με τον κ. Μαλακατέ και τον κ. Βρανόπουλο που ειναι δίπλα μας. Είναι και οι νέες εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν σίγουρα τον σύλλογο. Είναι φυσικά και τα χρήματα, για να φέρεις καλές ξένες παίκτριες».


Για τον λόγο που πιστεύει ότι θα βοηθήσει ο Βοτανικός: «Σίγουρα οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν μια βάση. Ειναι αλλιώς να έχεις το δικό σου γήπεδο. Είναι άλλο πράγμα να νιώθει ο οπαδός ότι πάει στο σπίτι του. Θα βοηθήσει πολύ το γήπεδο και το πιστεύω αυτό. Είναι διαφορετικό να μην έχεις θέμα με τις ώρες που θα προπονηθείς και να μην εξαρτάσαι φυσικά από κάποιον άλλο»

Για τον Αγ. Θωμα: «Καλύπτει τις ανάγκες μας, καθώς είναι ένα γήπεδο με πολύ καλή χωρητικότητα για τα δεδομένα του βόλεϊ. Έχουμε θεματάκια αναφορικά με τις ώρες που κάνουμε προπόνηση. Γι΄ αυτό λέω ότι ο Βοτανικός θα κάνει την αλλαγή».

Για το ότι δίνει μπουστ ο τίτλος αυτός και τι ένιωσε: «Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ένα... ουφ, καθώς  ο ένας στόχος από τους δύο τον πετύχαμε. Μας δίνει μεγάλη ώθηση αυτό».

Για το πρωτάθλημα και αν το πλεονέκτημα έδρας θα παίξει ρόλο: «Με το πλεονέκτημα έδρας θα αποκτήσουμε σημαντική δύναμη. Πρέπει να το κρατήσουμε το πλεονέκτημα και να παίξουμε καλά στα επόμενα ματς. Κάναμε μια κοιλιά μετά την Τενερίφη, αλλά πλέον ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας. Ο τίτλος αυτός θα μας δώσει ώθηση»

Για το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ: «Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι πολύ καλά και ειδικά η τελευταία χρονιά είναι η καλύτερη. Περασαν πολλά χρόνια μέχρι 4-5 ομάδες να διεκδικούν τίτλους. Όλες αυτές οι ομάδες είχαν παίκτριες από το εξωτερικό και γενικά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Θα το έβαζα λίγο πιο κατω από το πολωνικό το ελληνικό βόλεϊ πλέον».

Για το μέλλον της και το τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Παναθηναϊκό: «Ότι έχω ζητήσει από την ομάδα μου το έδωσε απλόχερα. Η αγάπη που έχω πάρει με κάνει να νιώθω πολύ κοντά στην ομάδα. Εννοείται ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να ξαναμείνω, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε στο τέλος με την ομάδα»

Χαντάβα στο «After»: «Ο Βοτανικός θα είναι η αλλαγή - Ανοιχτή η πόρτα για να ανανεώσω»