MENU

1. Ζητάμε από τον Ασβεστά να κάνει ρεπορτάζ για να μας πει ποιο είναι το καλύτερο τσιμέντο ταχείας πήξεως στην αγορά. Αν είναι να μας χρειαστεί μ’ αυτά που γράφει, να διαλέξουμε τουλάχιστον το καλύτερο. 

2. Έχουμε από κοντά τον Ασπρούλια γιατί τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ θα τον χρειαστούμε.

Μόλις γίνουμε Βενεζουέλα (την επομένη των εκλογών) και σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων έξω απ’ τα λεηλατημένα σούπερ μάρκετ (έχω διαβάσει protothema.gr εγώ και ξέρω) θα τον αμολάμε μέσα για να παίρνει πρώτος αλεύρι και μπομπότα πριν τα εξαφανίσουν οι γριές. Στα 2.05μ. είναι το παλικάρι μας, το ‘χει για πλάκα το πάνω ράφι. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε το γκρανγκινιολικό, χιτσκοκικό φινάλε!

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο ανθισμένος Θανάσης έγινε ο ήρωας μας και για έναν ακόμα λόγο. Το onsports.gr είχε το αποκλειστικό θέμα: «Έναν άνθρωπο του αθλητισμού είναι έτοιμος να εμπιστευτεί ο Αλέξης Τσίπρας και να του προσφέρει την ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε περίπτωση που προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου». Στην αρχή νόμιζα ότι είχα καταλάβει ποιον φωτογραφίζει το δημοσίευμα.

Σκέφτηκα ότι άνθρωπος του αθλητισμού και του πολιτισμού, αριστερός, έτοιμος να προσφέρει πάντα τις υπηρεσίες του και να υπερασπιστεί το δίκαιο των κατατρεγμένων, είναι μόνο ένας. Ο Σάββας Θεοδωρίδης (άντε και ο Γιώργης ο Κουρής). Ευτυχώς η φερόμενη ως επιλογή του Alexis ήταν πολύ καλύτερη: «Ο λόγος για τον Θανάση Ασπρούλια, με τον οποίο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με μακροχρόνια φιλία από τα παιδικά τους χρόνια». Οι καλοί συνάδελφοι έκαναν ένα μικρό λαθάκι εδώ. Αποκλείεται να είναι παιδικοί φίλοι οι δυο τους γιατί όταν ο Τσίπρας έμπαινε στα 30, ο Ασπρούλιας δεν είχε βγάλει δόντια ακόμα. Επειδή έχω τσεκάρει την ταυτότητά του μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Θανάσης είναι συνομήλικος του Πίτερ του Οφορίκουε. Έκλεισε τα 25 και μπαίνει στα 24. Σε έξι χρόνια θα είναι έτοιμος για τη Βουλή (των εφήβων).

«Πληροφορίες του Onsports αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κατασταλάξει στην επιλογή Ασπρούλια για έναν τομέα εξαιρετικά κομβικό, καθώς ο ελληνικός αθλητισμός βασανίζεται επί πολλά χρόνια από τις πολιτικές ηγεσίες των μνημονιακών κυβερνήσεων». 

Πονηρός ο Αλέξης. Είδε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χωλαίνει στο δυναμικό κοινό 18-25 (μικρή-μεγάλη πίεση) και σκέφτηκε τον Ασπρούλια για να καλύψει το κενό. Οι μισές «Ασπρουλίτσες» αν ψηφίσουν Τσίπρα στις 25 του μήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει σε ποσοστά και το «Κάτω Παρτάλι».   

Γι’ αυτό και ο συντάκτης του onsports.gr συγχαίρει τον Αλέξη: «Και αξίζει πολλών συγχαρητηρίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτή του την προτίμηση, αφού πιστοποιεί την αλλαγή και το νέο που θέλει να φέρει στη διακυβέρνηση της χώρας, βάζοντας ως νέο γενικό γραμματέα αθλητισμού έναν δημοσιογράφο που προέρχεται και γνωρίζει καλά το χώρο που θα κληθεί να υπηρετήσει». 

Για να γράψω την αμαρτία μου και ‘γω ακόμα που ‘χω να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που ήταν στο ΠΑΣΟΚ η Γκερέκου, μετά από αυτή την είδηση άρχισα να το σκέφτομαι. Γιατί πέρα από την πλάκα ο Ασπρούλιας θα ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή για τη θέση του Γ.Γ.Α. Η πρώτη αρχίζει από «Αυλ» τελειώνει σε «ακιώτης» και τη διαβάζετε ήδη (Αλέξη έχω και μεγάλο σόι που ψηφίζει στη Β’ Αθηνών). 

Όλοι στο πλευρό του Ασπρούλια. Ο προεκλογικός του αγώνας μόλις ξεκίνησε. Ο φίλος μου ο «Κοπτοράπτης» έχει τις λεπτομέρειες. 

Υ.Γ. Ο διπλανός του Ασπρούλια στο βίντεο (Βασίλης Παπαθεοδώρου), είναι ο μέγας χορηγός στο τσιμέντο ταχείας πήξεως που σας έγραφα παραπάνω!

Ασπρούλιας, ο εκλεκτός του Τσίπρα (vid)!
EVENTS