MENU

Ο insider έχει τα πάντα. Κρυφακούει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Γιάννη Αναστασίου, ρίχνει κλεφτές ματιές στο συμβόλαιο του Γιάννη Μανιάτη και την καλοκαιρινή ρήτρα αγοράς από την Σταντάρ Λιέγης, μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Φάνη Γκέκα με την Σιόν και αποκαλύπτει την ιταλική ομάδα που γλυκοκοιτάζει πιο έντονα από κάθε άλλη τον Αμρ Ουάρντα. Για κοπιάστε…

Την άκρη την βρήκατε. Το κλίμα δεν σας σήκωνε άλλο στον Πειραιά και το μήνυμα, παρά τα όσα περί του αντιθέτου δηλώνατε, το είχατε πάρει ποικιλοτρόπως. Το ψάξατε πολύ. Απευθυνθήκατε σε φίλους και γνωστούς - με … κορυφαίο όλων τον αγαπημένο σας Μίτσελ, αλλά στη Μαρσέιγ ο Ισπανός δεν μπορεί να περάσει ούτε … κουνούπι – και τελικά τη λύση την έδωσε ο πανταχού παρόν, Ρότζερ Ενροτό, ο γιος του άρρηκτα συνδεδεμένου με αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, Βέλγου μάνατζερ.

Αυτός άνοιξε την πόρτα της Σταντάρ, αυτός «εγγυήθηκε» για εσάς, αυτός έτρεξε εν ολίγοις το deal (και προφανώς ο προσωπικός σας φίλος, Ελληνας ατζέντης, Παναγιώτης Γαλαριώτης). Τώρα το τι προβλέπει αυτό είναι ένα θέμα. Όχι τόσο ως προς τις απολαβές σας, αυτές θα καλυφθούν σχεδόν εξ ολοκλήρου για το υπόλοιπο της σεζόν από τους «λιεζουά» (κοντά δηλαδή στις 250.000 ευρώ), αλλά ως προς το αν κι εφόσον μπήκε στη συμφωνία καλοκαιρινή option αγοράς. Οι Βέλγοι επέμεναν πως κάτι τέτοιο προβλέφθηκε, συγκεκριμενοποιώντας μάλιστα και το απαιτούμενο ποσό στα 2 εκατ. ευρώ! Κυριακή (καλοκαίρι δηλαδή…) κοντή γιορτή για να δούμε ποιος έχει δίκιο.

Της μόδας γίνατε και πάλι. Λογικό. Μα, δεν την συντηρείτε κιόλας, μοιράζοντας αρνήσεις. Διπλή αυτή στον ΠΑΟΚ, στις κρούσεις που σας έγιναν η πρώτη πριν κοντά έναν μήνα κι η δεύτερη, αμέσως μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκεί, ναι, ήσασταν πιο διαλλακτικός, αλλά αταλάντευτος. Εκεί που δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να δικαιολογηθείτε ήταν στην προσέγγιση του Αστέρα μετά την καθαίρεση του Στάικου Βεργέτη. Ούτε κατά διάνοια δεν μπήκατε στο τριπάκι. Και δικαιολογημένα, αφού η επαγγελματική σας άγκυρα είναι ριγμένη στις Κάτω Χώρες. Το καλοκαιράκι είναι κοντά κι ένας πάγκος σε ολλανδική ομάδα ήδη σας περιμένει, με την καβάτζα από το Βέλγιο να είναι πάντα στο κάδρο. Μέχρι τότε, από Ελλάδα, απλώς, do not disturb!

Ξέρετε ότι έχετε πέραση εντός κι εκτός συνόρων. Ξέρετε ότι αρέσετε σε πολύ κόσμο. Και από ότι φαίνεται το απολαμβάνετε ως εκεί που δεν πάει. Οι συμπατριώτες σας αποκάλυψαν ότι υπάρχει έντονο φλερτ με σύλλογο της ιταλικής Σέριε Α και όντως έχουν δίκιο. Απλώς δεν ξέρουν ότι η ομάδα αυτή που σας παρακολουθεί και λιώνει για πάρτη σας είναι η Σαμπντόρια, επιλογή που σας συγκινεί και σας γοητεύει! Ωστόσο δεν είναι η μόνη. Εσείς έχετε το βλέμμα σας στραμμένο και εντός συνόρων, αφού έχετε πάρει χαμπάρι ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σας παρακολουθούν διακριτικά. Κι από ότι φαίνεται με την συμπεριφορά και τα λεγόμενα σας, δεν κλείνετε καμία πόρτα. Εκτός από επαγγελματίας, είστε εξάλλου κι έξυπνος άνθρωπος.

Μαγκιά σας! Και των ανθρώπων που μεσολάβησαν προκειμένου να υπογράψετε στη Σιόν. Κι επειδή πολλά γράφονται και κυκλοφορούν από τη στιγμή που βάλατε τη τζίφρα σας, τα χρήματα που θα εισπράξετε είναι 250.000 ευρώ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν κι άλλα 350.000 για την επόμενη. Καθαρά, νέτα, στην τσέπη. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα…

Αυτή είναι η ρήτρα του Μανιάτη!
EVENTS