MENU

H... θανάσιμη πεθερά τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Και το χαμόγελό της φανερώνει τη χαρά της που πια ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Ρωσίδα. Τώρα πια στις εκτός γηπέδων υποχρεώσεις του γιου της, η Ντολόρες Αβέιρο είναι η μοναδική γυναίκα που στέκεται δίπλα του χωρίς την... ενοχλητική Ρωσίδα να «κλέβει» τα φλας των φωτογράφων.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του μάνατζέρ του, του φημισμένου Ζόρζε Μέντεζ, συνοδευόμενος από τη μητέρα του και τον γιο του, τον οποίο έχει βαφτίσει ο Μέντεζ. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της κυρίας Αβέιρο μετά την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», αλλά και την επισημοποίηση του χωρισμού του Κριστιάνο με τη Σάικ.

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, βρήκαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν για όσα έχουν συμβεί στην προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή και εκείνη δεν δίστασε ούτε να απαντήσει αλλά ούτε και να κρύψει την χαρά της... «Δεν είναι καθόλου στεναχωρημένος. Αντίθετα, είναι ευτυχισμένος και χαίρομαι κι εγώ μαζί του» ήταν τα λόγια της Ντολόρες Αβέιρο, η οποία αφού έριξε το... δηλητήριο της, έδειξε να δυσαρεστείται με τις συνεχείς ερωτήσεις. «Ξέρετε πως δεν θέλω να μιλάω για αυτό το θέμα». Αρνήθηκε, επίσης, να απαντήσει και στις επίμονες ερωτήσεις για το αν ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού, καθώς δεν συμπαθούσε καθόλου το μοντέλο.

«Τώρα είναι ευτυχισμένος ο Κριστιάνο»