MENU

Επειδή, άλλο μαράζι δεν είχες καλοκαιριάτικα, από το αν χώρισε η Ελένη Χατζίδου από τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε η ώρα να στα πούμε τα μαντάτα: Η τραγουδίστρια βρήκε πριν από λίγο στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» και είπε τον πόνο της στην Κατερίνα Καινούργιου που έχει- κατά δήλωσή της- πληγωθεί πολύ από τους άντρες και επομένως μπορεί να καταλάβει τον καημό της!

«Ε τι θα παίζουμε τώρα; Είναι γεγονός ο χωρισμός!» είπε η τραγουδίστρια, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τις φήμες που είχαν ξεκινήσει όταν διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Βέβαια, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν στο πάρτι του ΟΚ! αν ίσχυε ότι μίλησε σε περιοδικό και αποκάλυψε ότι χώρισε, εκείνη έγινε έξαλλη και είπε ότι δεν είχε μιλήσει σε κανένα δημοσιογράφο!

Ότι δεν έκανε όμως εκείνη, το έκανε ο Άρης, μιλώντας στη Real News και η Ελένη μας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο!

«Θα σου πω τι έγινε ακριβώς, γιατί μιλήσαμε, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες. Περάσαμε πολύ καλά, τον αγαπώ σαν άνθρωπο, επειδή δεν είναι καθόλου του χώρου, δεν ξέρει, μου είπε εγώ δεν έδωσα πουθενά συνέντευξη, του λέω σήκωσες τηλέφωνο; Μου λέει ναι, του λέω κακώς! Μου είπε ότι απλά με ρώτησαν αν χωρίσαμε, του είπα ναι, με ρώτησε αν θα τα ξαναβρούμε, του είπα δεν νομίζω και τέλος! Δεν ξέρει όπως εγώ που δεν σηκώνω καν τηλέφωνα», είπε η Ελένη.

Αλλά δεν έμεινε εκεί! Αφού αποφάσισε να μιλήσει μας τα είπε όλα! Και μας μίλησε και για την τυχαία συνάντηση που είχε με τον Άρη, λίγες μέρες πριν: «Ήταν λίγο περίεργο και αστείο που βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο! Είχε ένας φίλος μου γενέθλια και πέρασα από εκεί για 20 λεπτά. Χαιρετηθήκαμε λίγο, την κοπέλα την ξέρω λίγο, είναι τελείως κολλητή του η Βαλέρια η Χοψονίδου, δεν είμαστε εμείς φίλες. Εγώ τα περιμένω όλα, όταν χωρίζεις με κάποιον, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλει, καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του! Εγώ τώρα έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, και θέλω να πάω ακόμη ένα βήμα παραπάνω!».

Κι αφού σου λύθηκαν όλες οι απορίες για τον χωρισμό της Χατζιδου και του Σοϊλέδη, μπορείς ανενόχλητη να συνεχίσεις τις βουτιές σου!

Πηγή: marymary

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια το παραδέχτηκε: «Είναι γεγονός ο χωρισμός!»