MENU

Το είπε δημόσια, σε τηλεοπτική συνέντευξή της, δεσμεύτηκε και τώρα όλα εξαρτώνται από τον επιθετικό της Nτιναμό Μόσχας. Τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει το δώρο (ή κατάρα, θα πουν κάποιοι άλλοι) που προσφέρει η Αλίνα; Απλά να πετύχει πέντε γκολ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα. 

Η 25χρονη Γιερεμένκο είναι πολύ γνωστή και βραβευμένη ηθοποιός αισθησιακών ταινιών, καθώς κέρδισε τον περασμένο Ιανουάριο το Adult Video News’s Porn Oscars Award στην κατηγορία καλύτερη σκηνή σεξ σε ξενόγλωσση ταινία, για την παρουσία της σε φιλμ με τον Ρόκο Σινφρέντι και τη Σαμάνθα Μπέντλεϊ. «Το ποδόσφαιρο είναι σαν το πορνό. Γεμάτο με όμορφα αγόρια» δήλωσε η Γιερεμένκο, η οποία στη συνέχεια κλήθηκε να βαθμολογήσει την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, αρχίζοντας από τον αμυντικό Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς. «Είναι πολύ... αρσενικός για εμένα. Θα του βάλω τρία!» είπε και τον... γείωσε. 

Τον ίδιο βαθμό πήρε ένας ακόμα αμυντικός, ο Ιγκόρ Σμολνίκοφ, ενώ ο μεσοεπιθετικός Αντρέι Αρσάβιν πήρε οκτώ «διότι είναι γλυκούλης». Πολύ καλά τα πήγε και ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος βαθμολογήθηκε με εννέα για τα ωραία... μάτια του και στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι ο... εκλεκτός της Αλίσα είναι ο Αλεξάντερ Κοκόριν που πήρε άριστα δέκα. «Υπόσχομαι ότι θα τον ευχαριστήσω με έναν μαραθώνιο σεξ 16 ωρών, αν σημειώσει συνολικά πέντε γκολ φέτος» είπε η Γιερεμένκο και τα... πόδια του Κοκόριν πρέπει ήδη να πήραν φωτιά! 

Πορνοστάρ κάνει δώρο σε ποδοσφαιριστή... 16 ώρες σεξ! (pics)