MENU

Η εντυπωσιακή ξανθιά που καθόταν στην πρώτη σειρά μεταξύ των παρευρισκομένων στην επίσημη παρουσιάση της υποψηφιότητας του Λουίς Φίγκο για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μαγνήτισε τα βλέμματα όλων. Η Έλεν Σβέντιν δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο Γουέμπλεϊ σε μια ακόμα σημαντική στιγμή του συζύγου της, λίγα χρόνια μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Το πρώην μοντέλο εξέφρασε, όπως αναμενόταν, την υποστήριξή της στο Φίγκο τονίζοντας πως θα κάνει και η ίδια ότι μπορεί για να τον δει πρόεδρο. «Ήταν μια απόφαση που πήρε ο ίδιος αφού πρώτα συζήτησε με την οικογένειά του. Είμαστε όλοι το πλευρό του» δήλωσε η Σβέντιν, που έχει αποκτήσει τρεις κόρες με το Φίγκο, τη Ντανιέλα, τη Μαρτίνα και τη Στέλα. 

«Τον υποστηρίζουμε όλες αν και ξέρουμε πως τώρα θα πρέπει να λείπει πολύ καιρό από το σπίτι και ακόμα περισσότερο αν εκλεγεί. Είναι, όμως, μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο, μια ευκαιρία από αυτές που δεν παρουσιάζονται συνέχεια στη ζωή» συμπλήρωσε η Σβέντιν. «Τώρα θα πρέπει να ταξιδεύω πολύ, ίσως περισσότερο από ότι όταν ήμουν ποδοσφαιριστή. Γνωρίζω, όμως, ότι τα κορίτσια μου θα με σκέφτονται και αυτή είναι η πιο σημαντική βοήθεια» ανέφερε, από την πλευρά του, ο Φίγκο. 

Η Σβέντιν δούλευε πολλά χρόνια ως μοντέλο. Ο Πορτογάλος την πρωτοείδε σε ένα εστιατόριο και μετά την ξανασυνάντησε σε παράσταση του διάσημου Ισπανού χορευτή Χοακίν Κορτέζ. Αντάλλαξαν τηλέφωνα, αλλά τίποτα δεν συνέβη. Λίγο καιρό μετά, βρέθηκαν σε έναν πυγμαχικό αγώνα και τότε η Έλεν κράτησε την υπόσχεση της και τηλεφώνησε στον Λουίς. 

Στο πλευρό του Φίγκο η Έλεν (pics)