MENU

Εδώ και λίγες ώρες, μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του δημοσιογραφικού χώρου, η Λίλα Κουντουριώτη ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων! Όπως αναφέρει η Espresso, η παρουσιάστρια της Nova παντρεύτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας τον 35χρονο επιχειρηματία Στέλιο Βιτόγιαννη, σε μια «κλειστή» τελετή στο Δημαρχείο Κηφισιάς. Κουμπάρα δεν ήταν άλλη από την εξίσου εντυπωσιακή, επίσης γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο γαμπρός διατηρεί την επιχείρηση Astir, η οποία παράγει μεταλλικά καπάκια για γυάλινες φιάλες μπύρας και αναψυκτικών, με εξαγωγές σε 45 χώρες και εργοστάσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το δεύτερο ευχάριστο νέο της ημέρας, είναι ότι η νύφη ήδη διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της! Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε κάθε ευτυχία και με το καλό, ενώ, μοιραία, απομένει να δούμε αν τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουμε και πάλι την όμορφη παρουσιάστρια στις οθόνες μας ή αν θα αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της!

Σε κάθε περίπτωση, από την στιγμή που δεν ξέρουμε πότε θα έχουμε ξανά την ευκαιρία, ας την απολαύσουμε μέσω φωτογραφικού υλικού!

Παντρεύτηκε η Λίλα! (pics)