MENU

Δεν κρατιέται... Ούτε ο Μπουφόν, ούτε η Ιλάρια Ντ' Αμίκο. «Κάνουν σαν κουνέλια» αναφέρει χαρακτηριστικά γείτονας στο κουτσομπολίστικο περιοδικό «Novella 2000». Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται: «Οι... ερωτικές συνευρέσεις τους είναι το πιο καυτό θέμα συζήτησης στη γειτονιά μας. Δεν έχουν πρόβλημα να το... κάνουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Βέβαια, ακούγονται πολύ περισσότερο το βράδυ, που επικρατεί ησυχία. Μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό και κάποιοι έχουν σκεφτεί να καλέσουν την αστυνομία» λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό γείτονας του ζευγαριού.

Ο Μπουφόν είναι με την Ντ' Αμίκο τους τελευταίους μήνες και μάλιστα η 40χρονη παρουσιάστρια του Sky Italia ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του ποδοσφαιριστή με το μοντέλο Αλένα Σερέντοβα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Οι φήμες, μάλιστα, έλεγαν πως όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνιζόταν στη Μίλαν, η Ντ' Αμίκο είχε ζητήσει συνέντευξη, η οποία δεν έγινε ποτέ λόγω της κατηγορηματικής άρνησης της Βικτόρια, η οποία μάλλον είχε... μυριστεί τη δουλειά.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση Μπουφόν - Ντ' Αμίκο είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από τον περασμένο Μάιο, ενώ επισημοποιήθηκε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Το... ευχαριστιέται ο Μπουφόν, φωνάζουν οι γείτονες (pics)