MENU

Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι μεν παντρεμένος, αλλά αυτό δεν υπήρξε εμπόδιο για να συνάψει δεσμό με την Καμαρά και να αποκτήσει και παιδί μαζί της. Η πρώην σύντροφος, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «SUN», ξεσπαθώνει εναντίον του διάσημου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να βγάζει εκατομμύρια ευρώ, αλλά αποδεικνύεται τσιγκούνης σε ότι αφορά τα χρήματα που πρέπει να δώσει για τον γιο, τον οποίο απέκτησε εκτός του γάμου του. Και όχι μόνο αυτό… «Εκβιάζει» την Καμαρά ότι αν δεν του στέλνει σέξι selfies της, δεν θα της δίνει λεφτά.

«Έχει δει το γιο του μόλις δύο φορές σε δύο χρόνια. Κάθε φορά που του ζητάω να μου στείλει χρήματα, βάζει όρους. Θα πρέπει να του στείλω κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου ή φωτογραφίες του στήθους και των οπισθίων μου. Μου λέει ότι αν δεν πάρει αυτές τις φωτογραφίες, δεν πρόκειται να μου δώσει χρήματα. Όταν αρνήθηκα, σταμάτησε να πληρώνει. Ούτε γεια δεν μου έλεγε. Ήταν σαν να μην υπήρχε ο γιος του» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καμαρά, η οποία γνώριζε τον Τουρέ από την περίοδο που ζούσαν και οι δύο στην Ακτή Ελεφαντοστού και συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα στο Παρίσι. Τότε, ο ποδοσφαιριστής ήταν παντρεμένος, αλλά πίεζε την Καμαρά, όπως λέει η ίδια, να κάνουν σχέση. Έγιναν ζευγάρι και λίγο καιρό αργότερα, η κοπέλα έμεινε έγκυος. Ο Τουρέ αρχικά αρνήθηκε να αναγνωρίσει το παιδί, κάτι που τελικά αναγκάστηκε να κάνει τον Φεβρουάριο του 2014, όταν υποβλήθηκε σε τεστ DNA.

«Όταν ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα, μου είπε ότι θέλει να γίνει καλός πατέρας. Έλεγε ότι θα έρχεται να βλέπει τον γιο του κάθε μέρα. Πραγματικά το έκανε, αλλά μόνο την πρώτη εβδομάδα. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» συμπλήρωσε η Καμαρά. Η εφημερίδα επικοινώνησε και με εκπρόσωπο του Τουρέ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

«Ο Τουρέ μου ζητά γυμνές selfies για να δώσει διατροφή»!