MENU

* Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Απόστολου Βέλλιου για τον Άρη. Περσινό… ξινό σταφύλι ο υψηλόσωμος επιθετικός. Εξετάζονται, 3-4 πιο… value for money, περιπτώσεις ξένων κυρίως επιθετικών για την επίθεση. Ενδιαφέρον για τον Βέλλιο δεν υφίσταται. Ούτε φιλολογικό. Επί της παρούσης τουλάχιστον. (SPORTIME)

* Ο Κώστας Αποστολάκης έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν έχει υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ και δεν κατανοεί γιατί διαδίδονται τέτοιες πληροφορίες στην Κύπρο. Αυτό δεν αναιρεί ότι ο 21χρονος δεξιός μπακ δεν έχει συμφωνήσει με τον Τσάβι Ρόκα και δεν θα ανανεώσει. (Livesport)

* Ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου και η απουσία του για ένα μεγάλο διάστημα από τα παιχνίδια της ΑΕΚ, μοιραία έριξε τη χρηματιστηριακή του αξία. Σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση της ιστοσελίδας transfermarkt η μετοχή του 22χρονου μέσου κυμαίνεται στα 2.8 εκατ. ευρώ και παρουσίασε πτώση 700.000 ευρώ συγκριτικά με τα 3.5 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του ’19 που αποτελούσαν και το limit up της μετοχής του. (ΩΡΑ)

* Πάντα ακούμε πως κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού τον θέλει άλλη ελληνική ομάδα, κάτι μας πιάνει. Πρόσφατα γράφτηκε ότι πως ο Βρύζας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, θα ήθελε τον Καμπετσή. Μάλιστα… Αυτό θα πρέπει να μας επηρεάσει κάπου; Το γεγονός αυτό αν ισχύει, τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο παίκτη; Οι αποφάσεις της ομάδας δεν θα πρέπει να επηρεάζονται σε καμία περίπτωση από τέτοια σενάρια, υπαρκτά ή μη. (ΠΡΑΣΙΝΗ)

* Στην Ισπανία παραμένει φυσικά ο Μιγκέλ Γκερέρο, αφού η Λεγανές δεν του επιτρέπει να φύγει από τη χώρα και να έρθει στην Ελλάδα. Θα ήταν ευχής έργον να μείνει στην κατηγορία η Λεγανές, αλλά αν δεν τα καταφέρει, υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους ισπανικούς συλλόγους (ΦΩΣ)

* Οι χθεσινές αναφορές στην Ιταλία για Αταλάντα και Γιαννούλη δεν μου κάνουν. Αυτό που κρατάω είναι το ποσό που μεταφέρθηκε. 4.5 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι να ξέρετε το μάξιμουμ που πλέον μπορεί να περιμένει ο ΠΑΟΚ για τον διεθνή αριστερό μπακ. Περισσότερα δεν προβλέπονται… (SPORTIME)

* Μία επιτροπή που αποτελείται από τρεις τακτικούς δικαστές, συν την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας που στελεχώνεται επίσης από τακτικούς δικαστές υιοθέτησε μια εισήγηση μιας επιτροπής που αποτελείται από έναν οικονομολόγο, από έναν συνταξιούχο δικαστικό και τρεις δικηγόρους! Ελλαδάρα for ever… (Livesport)

* Από τους δανεικούς που έχει ο Ολυμπιακός το πιο «καυτό» όνομα είναι ο Φράνκο Σολδάνο ο οποίος είχε παραχωρηθεί στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντίνος βρήκε τα πατήματά του στην ομάδα του Μπουένος Άιρες και γίνεται μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του. Ο ίδιος είναι ξεκάθαρο πως προτιμά να μείνει στην Μπόκα. (ΦΩΣ)

* Ακόμα και μετά το τέλος των αποκλεισμών δεν θα είναι εύκολο για κάποιον θα πάει σε μια καφετέρια ή σε ένα γήπεδο. Αυτό αλλάζει λίγο το μοτίβο και η κατάσταση αυτή μας έκανε να εξοικειωθούμε με την τεχνολογία. Το PAOK TV είναι μια ιντερνετική πλατφόρμα και θα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο πλέον αφού έχει περισσότερη εξοικείωση. (Livesport)

* Για όλους τους παίκτες της Πανάθας γίνεται ντόρος κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μόνο ο Νατζ λείπει από τα πρωτοσέλιδα. Λες και ο Ντομινίκ είναι παιδί ενός κατώτερου Θεού. Αλλά στο Κορωπί λένε ότι σύντομα θα επεκταθεί ο δανεισμός του Μαγυάρου. Και για αγορά, βλέπουμε στο μέλλον. (SPORTDAY)

«Οι δικαστές άκουσαν έναν οικονομολόγο, τρεις δικηγόρους και... αποφάσισαν για τον ΠΑΟΚ»
EVENTS