MENU

Το θέμα των ερωτικών σχέσεων και δη του γάμου απασχολεί συχνά πολλές αναγνώστριές μας. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες εκείνες οι οποίες βλέπουν συχνά στον ύπνο τους εικόνες οι οποίες σχετίζονται με τα αισθηματικά ζητήματα τα οποία τους απασχολούν.

Κάποιες έχουν εφιάλτες πως θα μείνουν για πάντα στο ράφι και άλλες πάλι, ονειρεύονται ρύζια και… ροδοπέταλα. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια σε ό,τι αφορά στα εν λόγω όνειρα; Άραγε, υπάρχει κάποια ερμηνεία που να εξηγεί το γιατί βλέπεις συχνά τις συγκεκριμένες εικόνες;

Μια «ματιά» στον Ονειροκρίτη είναι αρκετή για να λύσει τις απορίες σου και ενδεχομένως, να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα αισθηματικά σου. Το γράμμα «Ρ» είναι το «κλειδί» σε αυτή την περίπτωση!

Μήπως περιμένεις άδικα το ρύζι;

Ρύζι. Στην εκκλησία οι καλεσμένοι σε έναν γάμο το ρίχνουν την ώρα που το ζευγάρι χορεύει τον χορό του Ησαΐα για να «ριζώσουν» οι νεόνυμφοι και να αυξηθεί η γονιμότητα της νύφης. Το εν λόγω έθιμο σχετίζεται, επίσης, με μία παλιά δεισιδαιμονία με βάση την οποία τα κακά πνεύματα ζηλεύουν τον γαμπρό επειδή παντρεύεται. Το ρύζι σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, χρησιμοποιείται προκείμενου να τα απομακρύνει.

Τι σημαίνει, όμως, το να δεις ρύζι στον ύπνο σου; Έχει, άραγε, κάποια σχέση με τον γάμο; Σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, αν δεις καθαρισμένο ρύζι στον ύπνο σου, θα αποκτήσεις πολλά κέρδη. Στην περίπτωση, βέβαια, που ονειρευτείς πως τρως ή αγοράζεις ρύζι, ευτυχία και χαρά προβλέπεται στο σπιτικό σου. Προσοχή, όμως! Το σκόρπισμα του ρυζιού υποδηλώνει επίδειξη πλούτου η οποία, αργά ή γρήγορα, θα σε βλάψει! Το ρύζι, λοιπόν, στο όνειρό σου είναι συνήθως ένα καλός οιωνός, ωστόσο, δεν συνδέεται άμεσα με το θέμα του γάμου.

Προσοχή στα ροδοπέταλα!

Και μπορεί να περίμενες τα ροδοπέταλα για να αισθανθείς μία μεγαλύτερη αισιοδοξία σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, όμως, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, καλό είναι να είσαι προσεκτική αν δεις τη συγκεκριμένη εικόνα στον ύπνο σου. Τα ροδοπέταλα -ή άλλα πέταλα λουλουδιών- δείχνουν πως η σχέση σου κινδυνεύει να διαλυθεί ή, πως ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένα προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα. Το γεγονός ότι ονειρεύεσαι ροδοπέταλα, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεσαι τύψεις ή ενοχές για κάτι.

Τελικά θα είναι άδειο το ράφι;

Αν πάλι δεν ονειρεύεσαι ρύζια και ροδοπέταλα αλλά αντιθέτως, βλέπεις εφιάλτες με «πρωταγωνιστή» ένα… ράφι, τότε καλό είναι να διαβάσεις με προσοχή όσα ακολουθούν. Και αυτό διότι όπως θα ανακαλύψεις ανατρέχοντας στο γράμμα «Ρ» του Ονειροκρίτη, αν δεις στον ύπνο σου άδειο ράφι, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες οικονομικές δυσκολίες.

Άραγε, βιάζεσαι να ραφτείς;

Αν έπειτα από όσα διάβασες, διερωτάσαι αν τελικά βιάζεσαι λίγο να… ραφτείς, προσπάθησε να μην απογοητευτείς. Γιατί το ράψιμο στο όνειρο είναι ένα «κεφάλαιο» στο οποίο αξίζει να δώσεις σημασία. Ο Ονειροκρίτης αποκαλύπτει πως αν είσαι ελεύθερη γυναίκα και ράβεις καινούριο ύφασμα, σύντομα θα σου κάνουν πρόταση γάμου!

Ίσως τελικά το 2019 να είναι η χρονιά που τα αισθηματικά σου θα μπουν -επιτελούς- σε τάξη. Μπορεί να μην σε έραναν με ροδοπέταλα και ρύζι στον ύπνο σου, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ονειρεύεσαι άδικα ότι θα… ραφτείς!

Πηγή: Astrology.gr

Βλέπεις εφιάλτες ότι θα μείνεις στο ράφι ή μήπως ονειρεύεσαι… ρύζι;