MENU

ΚΡΙΟΣ: Η γυναίκα Κριός λατρεύει τους εύστροφους άντρες, εκείνους που δεν την κάνουν να βαριέται. Αγαπάει τον δυναμικό άντρα, αλλά… όχι πιο δυναμικό κι επιβλητικό από εκείνη! Δεν θέλει να ακούει συνέχεια «ναι», αλλά όταν είναι να της πει και το «όχι», πρέπει να ξέρει πως να το κάνει!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο άντρας που θα κάνει παιχνίδι μαζί της, της ξυπνάει το ενδιαφέρον, αλλά εκείνος που θα κερδίσει την καρδιά της, θα είναι αυτός που θα την κάνει να νιώσει ότι μπορεί να αφεθεί στα χέρια του! «Δεν σε εμπιστεύομαι; Δεν σε αγαπάω!», αυτή θα μπορούσε να είναι κάλλιστα η ατάκα-σύνθημα της κυρίας Ταύρου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κανένας άντρας δεν είναι ποτέ αρκετός και ικανός να την μαγέψει 100%. Γι’ αυτό και είναι πολύ δύσκολο να την κατακτήσει κανείς: η Διδυμίνα, θέλει άντρα με γερό κεφάλι και μεγάλη επιμονή για να την κερδίσει! Όμως, η ανταμοιβή είναι μεγάλη: μια γυναίκα που όμοια της δεν υπάρχει σε μπρίο και sex appeal!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η γυναίκα Καρκίνος επιζητά στον άντρα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα της επιτρέψουν να αισθανθεί εμπιστοσύνη, διαφορετικά παίζει και να ψήσει στον υποψήφιο το ψάρι στα χείλη! Αγαπάει την δύναμη στον άντρα, αλλά σέβεται τον άντρα με αξίες! Θέλει άντρα για σπίτι και άντρα για κρεβάτι: ο υποψήφιος με αυτά τα χαρακτηριστικά, την κερδίζει!

ΛΕΩΝ: Απλά, πρέπει να την κάνει να αισθανθεί μοναδική! Όμως, αν την χαλάσει κάτι στους τρόπους του ή στην συμπεριφορά του, κόβει ρόδα μυρωμένα και δεν επιστρέφει. Η γυναίκα αυτή, ψάχνει για έναν άντρα εξίσου γοητευτικό όπως κι εκείνη κι επειδή δεν κουβαλάει και κόμπλεξ, αν γίνεται, τον θέλει και καλύτερο από εκείνην!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η γυναίκα Παρθένος, το ψάχνει πολύ το θέμα και δεν συμβιβάζεται εύκολα. Για να της κερδίσει την καρδιά, ο άντρας που θα την πλησιάσει, πρέπει να έχει πολλά και διαφορετικά προσόντα, αλλά το βασικότερο είναι να μπορεί να αποδεχτεί ότι η Miss Παρθένος, θα έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!

ΖΥΓΟΣ: Ενώ αγαπάει την αρμονία, η γυναίκα Ζυγός έχει αδυναμία στους δυνατούς χαρακτήρες, που κυνηγάνε πολύ την κατάκτηση! Όμως, αν δεν την ιντριγκάρει αρκετά, θα τον αφήσει σύξυλο και θα προχωρήσει στον επόμενο, έτσι απλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άντρα που να αντέχει, που να επιμένει και που να ξέρει πως να την μανουβράρει χρειάζεται η Σκορπίνα, γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να την δεις να γοητεύεται από έναν ατσάλινο χαρακτήρα, αλλά να καταλήγει με έναν…. Αγκαλίτσα! Της αρέσει να έχει το πάνω χέρι, αλλά θέλει και τις γλύκες της!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εδώ τα πιάσαμε! Η γυναίκα Τοξότης, έχει ανοιχτό μυαλό και θέλει πρωτίστως έναν άντρα που να μην της δημιουργεί προβλήματα! Μόνο εκείνος που θα σεβαστεί την προσωπικότητα της θα την κερδίσει. Όλοι οι άλλοι, θα πάνε άκλαφτοι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γυναίκα που δύσκολα θα ικανοποιηθεί: τα θέλει όλα, (και να είναι γοητευτικός, και να έχει άνεση και να έχει μυαλό και να έχει χιούμορ και να της κάνει τα χατίρια), αλλά μέχρι να αποφασίσει αν της κάνει κάποιος, του βγάζει το λάδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο άντρας που θα την πλησιάσει, πρέπει να έχει κότσια! Είναι τα πάντα όλα αυτή η γυναίκα και θέλει να έχει το πάνω χέρι, ακόμα κι αν δεν στο πει φάτσα φόρα! Ο κύριος τέλειος δεν υπάρχει για εκείνην, αλλά μπορεί να συνυπάρξει με έναν άντρα που να μπορεί να είναι συνοδοιπόρος της και να την σέβεται κι εκείνην και τις ορέξεις της!

ΙΧΘΥΕΣ: Η γυναίκα με το σούπερ ένστικτο, ξέρει ποιος είναι το κατάλληλος για εκείνην, ακόμα κι όταν… μπλέξει με άντρα που θα την κάψει! Τρελαίνεται να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται, αν και στο τέλος της ημέρας, θέλει να βρει μια ζεστή αγκαλιά και έναν καλό άντρα να την στηρίξει και της πει πως την αγαπάει…

Πηγή: Astrology.gr

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού