MENU

Αμ, σου έχω νέα! Δεν τον χειρίζεσαι, δεν υπάρχει περίπτωση. Διότι ο ίδιος ο άντρας Τοξότης, είναι περιπτωσάρα! Εκεί που λες ‘’μια χαρά το πάμε το θέμα’’, σου τα ανατρέπει όλα και σε στέλνει! Δεν το κάνει για να σου πάει κόντρα, απλά ο Τοξοτίνος, έχει μια φύση, λίγο… ιδιόμορφη!

Για διάβασε να δεις τι μπορείς να κάνεις και τι όχι!

1. Ξεκινάω από τα απλά: δέξου την φυσική του ροπή, να είναι παντού και πουθενά παρών! Κοινώς, έχει τρελή γοητεία, έχει έναν αέρα υπεροχής, αλλά ταυτόχρονα, ενώ ασχολείται με τα πάντα, δεν μπορείς να τον πιάσεις από πουθενά! Αυτό είναι το νούμερο 1 πράγμα που θα πρέπει να θυμάσαι: δέξου τον όπως είναι, δεν θα αλλάξει κι αν είναι να σε αλλάξει και να σε κάνει ζηλιάρα ή στρίγγλα ή πιεστική, καλύτερα, να τον αφήσεις και να ψάξεις για κάτι άλλο. Ο Τοξότης, δεν κάνει μπιμπελό, να τον έχεις ακίνητο και φυλακισμένο, μήτε μπορείς να του πεις τι να κάνει.

2. Το ότι έχει διευρυμένα ενδιαφέροντα, του αρέσει να μαθαίνει διάφορα, να ανακατεύεται με πολλά και με πολύ κόσμο, δεν τον κάνει αυτομάτως αδιάφορο προς τα εσένα, μήτε σημαίνει ότι ψάχνει κάποια καλύτερη από εσένα για να σε αντικαταστήσει επειδή βαρέθηκε ή κάτι άλλο: όταν ερωτεύεται, βάζει στόχο την κατάκτηση της γυναίκας που τον έκανε να αισθανθεί έτσι. Εκεί τελειώνουν τα αστεία και ξεκινάει ένα νέο ταξίδι ζωής και για τους δυο σας.

3. Μην περιμένεις από τον Τοξότη άντρα να αναλάβει τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, μην προσπαθήσεις καν να του εξηγήσεις τι είναι… το πλυντήριο και τι κάνει! Με απλά λογάκια, ανέλαβε εσύ, άστον στον κόσμο του και οργάνωσε τα πάντα όπως αγαπάς! Κάνε παιχνίδι και ενημέρωσε τον για την… κατάσταση που έφτιαξες! Επίσης, καλό θα ήταν, να κρατάς και τα οικονομικά του από κοντά, διότι… με τα λεφτά τα πάει καλά, αλλά εννοώ ότι τα πάει καλά… στο ξόδεμα!

4. Δείξε πυγμή και πάτα πόδι κάτω όπου απαιτείται! Σου ακούγεται περίεργο ή ριψοκίνδυνο; Όχι, αν ο Τοξοτίνος σου είναι 100% βέρος, αυθεντικός Τοξότης! Λατρεύει τις γυναίκες που δείχνουν δυναμικότητα και παίρνουν πρωτοβουλία. Γιατί; Μα φυσικά γιατί δεν τραβάει κανένα ζόρι, δεν νιώθει ότι απειλείται και μάλιστα καλό θα ήταν, να του τρίζεις τα δόντια όποτε νομίζεις ότι κάνει… ατασθαλίες ή απλά… βλακεύει!

5. Μην αρχίζεις τα δράματα και τις υπερβολές όταν είσαι μαζί του. Ότι έχεις να του πεις, πες το μια κι έξω και χωρίς υπεκφυγές. Μην ζαχαρώνεις το χάπι. Να είσαι σίγουρη ότι το ίδιο θα κάνει κι εκείνος με εσένα. Είναι ο κλασσικός τύπος, που αν τον ρωτήσεις εάν σου πηγαίνει το φόρεμα που φοράς, μπορεί και να σε στείλει στην ντουλάπα σου να αλλάξεις ότι φοράς εκείνη την στιγμή! Αν θέλεις κάποιον που να σου χαϊδεύει τα αυτιά, τότε… ψάξε αλλού!

Πηγή: Astrology.gr

Ερωτεύτηκα άντρα Τοξότη! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;