MENU

Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την μια με την οικογένειά σου και από την άλλη με τα ερωτικά σου. Μην επιτρέπεις σε κανέναν, όσο κοντινός σου κι αν είναι, να έχει αποφασιστικό ρόλο στο τι θα κάνεις εσύ με τις σχέσεις σου.

Η Σελήνη από τον Καρκίνο με σχέση τετραγώνου με την Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο συ θα δημιουργήσει πολλές αποκαλύψεις στον ερωτικό τομέα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Ίσως ανακαλύψεις κάποιες κρυφές πτυχές του συντρόφου σου ή κάποιου ατόμου από το παρελθόν σου μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, είναι ημέρα με δυσάρεστες αλήθειες .

Η πολύ γλυκιά ενέργεια του Ερμή από τους Ιχθείς εξακολουθεί να διαχέεται και να σε ευνοεί. Έχεις πολύ έντονη διαίσθηση αλλά και ταξιδιάρικη διάθεση που σε φέρνει σε νοσταλγικές καταστάσεις. Μια καινούρια σχέση μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου.

Η δύσκολη σχέση της Σελήνης από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στον 10ο Οίκο σου προκαλεί τριβές στην σχέση σου, αλλά η εξαιρετική σχέση πάλι της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς απαλύνει την συναισθηματική σου φόρτιση. Ίσως οι εξωτερικές αναποδιές να βλάπτουν την ρομαντική σου διάθεση, άσε όλα σου τα προβλήματα έξω από την σχέση σου.

Η τρίγωνη σχέση της Σελήνης από τον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σου με τον Ήλιο από τους Ιχθείς που είναι καρμικό ζώδιο για σένα εμβαθύνει πολύ και την αντίληψή σου και τις ερωτικές σου σχέσεις. Ξέρεις τι θέλεις στο ερωτικό πεδίο, πώς να το ζητήσεις, πώς να ζήσεις με το ταίρι σου αυτό που αξίζετε και οι δύο.

Η πανέμορφη σχέση του Ερμή με τον Ήλιο, τον Ποσειδώνα και την Σελήνη δημιουργεί ένα πλέγμα συναισθηματικής τρυφερότητας. Είσαι σε μια κάπως ευάλωτη ψυχική διάθεση, έχεις ανάγκη από στήριξη αλλά αυτό προσθέτει στην γοητεία σου. Ζήτα και θα σου δοθεί, που λένε και οι γραφές!

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Κριό και τον 7ο Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου με την Σελήνη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί μια ένταση σε όλες σου τις σχέσεις. Νιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί, ο χρόνος σου είναι λίγος και αυτοί που αγαπάς αισθάνεσαι ότι δεν σου συμπαραστέκονται στην καθημερινότητα . Βάλε όρους, αλλά με ευγένεια.

Ο Πλούτωνας ξεκινάει από σήμερα μια όμορφη συζήτηση εξαγώνου με τον Ήλιο από τους Ιχθείς, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου. Μπορείς να έχεις πια μεγάλη σαφήνεια στο τι θέλεις στον έρωτα και πολλά όπλα για να κατακτήσεις την αγάπη . Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα έχουν μεγάλη εύνοια.

Είναι πολύπλοκη για σένα συναισθηματικά και η περίοδος γενικότερα και η ημέρα, με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό να έχει αντιφατικές διαθέσεις. Καλό είναι να κρατάς την ψυχραιμία σου σε όλες σου τις σχέσεις και να έχεις έλεγχο του εαυτού σου γιατί προβλήματα της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσουν συνολικά την διάθεσή σου.

Η εξαιρετικά καλή διάθεση του Κρόνου από τον 12ο Οίκο σου θα σου επιτρέψει και σήμερα και γενικά όλη αυτήν την περίοδο να δεις με απόλυτη σοβαρότητα τις σχέσεις σου. Έχεις κατακτήσει ένα επίπεδο ωριμότητας που σου επιτρέπει να μην παίρνεις αποφάσεις χωρίς σκέψη. Για μια σχέση που ίσως έχει φτάσει σε οριακό σημείο ζύγισε καλά τα πράγματα.

Ο αντιφατικός αυτήν την εποχή κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, από τη μια λέει ναι σε σχέσεις αγάπης και στοργής και από την άλλη σου βάζει τόσα προβλήματα που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τον έρωτα. Μήπως όμως τελικά ο έρωτας και μόνο είναι η λύση που θα σε βγάλει από ψεύτικα αδιέξοδα;

Η τέλεια σχέση του Ερμή με τον ήλιο στο ζώδιό σου θα φωτίσει και σήμερα την καρδιά σου και θα σου επιτρέψει να έχεις άμεση επικοινωνία με τον εσωτερικό σου κόσμο, αλλά και με την ψυχή των ανθρώπων που αγαπάς. Υπέροχη ημέρα, να την χαρείς στο έπακρο.

Πηγή: oroskopos

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017