MENU

Κριός: Το Τρία Σπαθί

– Σκορπισμένο το μυαλό σας στην επιστροφή του πρώην συντρόφου, κάτι που συχνά – πυκνά, σας οδηγεί σε λάθος δράσεις.

– Αφήστε τα πράματα να τρέξουν και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, το άτομο της καρδιάς σας θα σας επιθυμήσει και θα επιστρέψει.

Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Ταύρος: Το Τέσσερα των Ράβδων

– Μπορεί στο παρόν να υπάρχουν εμπόδια, για την επανασύνδεση με το άτομο που επιθυμείτε, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό και θα διαρκέσει μόνο λίγες ημέρες ακόμη.

– Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξει για τους μοναχικούς, καθώς νέος έρωτας είναι στον δρόμο και έρχεται, με διάθεση για σοβαρή δέσμευση.

Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

Δίδυμοι: Το Δέκα των Πεντάκτινων

– Το να είστε δεκτικοί με ώριμες – σοβαρές εναλλακτικές, που σας προτείνει το ταίρι σας, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

– -Το να είστε το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, είναι κάτι παθητικό για τον ατίθασο χαρακτήρα σας. Βάλτε τα όρια χρόνου, και απομακρυνθείτε.

Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Καρκίνος: Ο Άσος των Κυπέλλων

– Κυριαρχείτε στο μυαλό και στην καρδιά ενός πρώην συντρόφου σας. Δεν έχει σημασία το μεσοδιάστημα χρόνου ή απόστασης, τα συναισθήματα παραμένουν ενεργά.

– Προτάσεις για συμφιλίωση, ταξίδι και αναλυτική συζήτηση, θα έχετε σε ανύποπτο χρόνο από αγαπημένο πρόσωπο που ακόμη σας αγαπά.

Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

Λέων: Το Εννέα των Ράβδων

– Δοκιμάζετε το μυαλό σας, με το να σκέφτεστε και να μην πράττετε. Αυτό δεν σας οδηγεί και πουθενά. Αν αγαπάτε ακόμη, δώστε μια ακόμη πραγματική ευκαιρία.

– Διαφοροποιηθείτε από τους υπολοίπους και τους ομοίους, και αφήστε το ιδιαίτερο άτομο του ενδιαφέροντος σας, να σας ψάξει.

Εξελικτική Τάση: ΟΧΙ

Παρθένος: Το Οχτώ των Κυπέλλων

– Μπορεί να έχουν ειπωθεί πολλά στο παρελθόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια από αυτά τα λόγια τα βαριά, δεν τα εννοούσε κανείς.

– Διαθέστε αρκετό από τον καθημερινό σας χρόνο, για να βρείτε πρώτα μέσα στην ψυχή σας, αυτά που σας λείπουν και ποιος τελικά μπορεί να σας τα προσφέρει.

Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Ζυγός: Ο Άσος των Πεντάκτινων

– Η διπλωματική σας συμπεριφορά, τελικά δεν πείθει κανέναν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξετε και να πείτε ευθέως αυτά που θέλετε και αυτά που σας ενοχλούν.

– Σκεφτείτε μέχρι την πανσέληνο, ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα συνεχίσει μαζί σας και το Φθινόπωρο. Το όλα μαζί, δεν θα βγει πουθενά.

Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Σκορπιός: Το Δύο των Σπαθιών

– Πολλά από αυτά που σας λένε και σας προτείνουν, κοντράρουν το μυαλό και την ηθική σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε εκπτώσεις. Πείτε και την δική σας άποψη.

– Ανήκετε στους δύσκολους ανθρώπους. Αυτό το ξέρουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι θα κάνουν προσεχώς τις αποκαλυπτικές τους κινήσεις.

Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

Τοξότης: Το Δέκα των Ράβδων

– Δικαιούστε και εσείς μιας ανάπαυλας από την υπερβολή της καθημερινότητας σας. Μιλήστε στον άνθρωπο σας, και θα δείτε συμπεριφορά συναίνεσης.

– Αυτοί που κάνουν βαριές σκέψεις για να πάνε πίσω στο παρελθόν, ας μην το πράξουν τόσο εύκολα. Ας βεβαιωθούν πρώτα ότι δεν υπάρχει νέο πρόσωπο εκεί.

Εξελικτική Τάση: ΟΧΙ

Αιγόκερως: Ο Άσος των Σπαθιών

– Υπάρχει πολύ παρασκήνιο στην αισθηματική σας ζωή, που όμως το γνωρίζετε και δεν μιλάτε καθόλού. Αν αυτό το συνεχίσετε, θα σας γίνει μόνιμη κατάσταση.

– Μην ψάχνετε στο παρελθόν σας πια να βρείτε σημάδια, ανοιχτές πόρτες που να δείχνουν ότι μπορείτε να επιστρέψετε. Όποιος σας θέλει, ας κάνει την πρώτη κίνηση.

Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Υδροχόος: Το Έξι των Κυπέλλων

– Τα δικά σας τα λόγια, δεν μπορεί πραγματικά να τα καταλάβει κανείς. Αυτό όμως θα σπρώξει και τους θαρραλέους και άξιους, να σας πλησιάσουν αισθηματικά.

– Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι τελικά, το τι θα κάνετε με τις ληγμένες ιστορίες του παρελθόντος. Μην κάνετε καμία λοιπόν υποχώρηση.

Εξελικτική Τάση: ΝΑΙ

Ιχθείς: Το Εφτά των Κυπέλλων

– Κινήστε και μιλάτε με τρόπο διφορούμενο, που κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ούτε το μυαλό αλλά ούτε και την καρδιά σας. Αυτό όμως μπερδεύει και τους εν δυνάμει κατακτητές σας.

– Απαντήστε ειλικρινά σε όλα αυτά που σας ζητούν. Το πιο πιθανό είναι να το εκτιμήσουν, και να δουν στον χαρακτήρα σας κάτι γοητευτικό.

Εξελικτική Τάση: ΙΣΩΣ

​Πηγή: astro-live.gr

Ταρω του ΝΑΙ και ΌΧΙ, Προβλέψεις για Αγάπη–Τύχη–Χρήμα