MENU

Οι πιθανοί λόγοι είναι πολλοί, από το να περιμένει να το προτείνεις εσύ, μέχρι το να φοβάται το πώς θα φανεί σε σένα τον ίδιο το γεγονός ότι μπήκε στη διαδικασία να στο ζητήσει.

Το γιατί μια γυναίκα σπανίως παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει την αρχή για το πρωκτικό σεξ είναι ένα θέμα που χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Οι λόγοι όμως για τους οποίους η σύντροφός σου το απολαμβάνει το ίδιο ή ίσως και περισσότερο από σένα είναι σαφώς πιο ξεκάθαροι.

Ο πόνος είναι αφροδισιακός

Φυσικά και είναι. Σε περιπτώσεις που ο πόνος είναι ανεκτός μπορεί να οδηγήσει σε θετικότατα αποτελέσματα όσον αφορά τη δική της ικανοποίηση. Αν μάλιστα εσύ κατέχεις το άθλημα και ξέρεις να διαχειριστείς το κορμί και το μυαλό της εκείνη την ώρα τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα και για τους δυο σας, καθώς τόσο εκείνη θα χρησιμοποιήσει το σωματικό πόνο για δική της ευχαρίστηση, όσο κι εσύ θα απολαύσεις το πρωκτικό σεξ διπλά, βλέποντας τη να το χαίρεται.

Η αίσθηση κυριαρχίας που της ασκείς

Ακόμα και η πιο δυναμική γυναίκα του κόσμου, στο σεξ θέλει να νιώθει πως κάποιος άλλος είναι πάνω από αυτή. Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Σε αντίθεση με το κολπικό σεξ, στο οποίο εκείνη μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο, στο πρωκτικό τα πράγματα αφήνονται ολοκληρωτικά σε σένα. Έχεις τον έλεγχο, καθορίζεις τον τρόπο και την ένταση κι εκείνη απλά «ειδοποιεί» όταν νιώσει πως δεν αντέχει τον πόνο. Ουσιαστικά δηλαδή, σου δίνει τον έλεγχο και σε αφήνει να λειτουργήσεις όπως ακριβώς θέλεις πάνω της.

Το πρωτόγνωρο συναίσθημα του «είσαι και δεν είσαι» μέσα της

Όσο και να προσπαθούμε να απλοποιήσουμε το πρωκτικό σεξ, για τη γυναίκα θα είναι πάντα κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό βέβαια, διότι ναι μεν σε αισθάνεται μέσα της αλλά όχι με τον τρόπο που έχει συνηθίσει. Στο πρωκτικό σεξ δύσκολα μια γυναίκα θα πετύχει οργασμό, πράγμα που σημαίνει πως ο λόγος για τον οποίο το επιλέγει είναι για να πετύχει μια άλλου είδους απόλαυση που κατά κύριο λόγο οφείλεται στη διέγερση διαφορετικών σημείων του κορμιού της. Δεν είναι συνηθισμένη σ’ αυτό, την ιντριγκάρει και της εξασφαλίζει άλλου είδους συγκινήσεις.

Το ταμπού που «σπάει»

Πρόκειται για το απαγορευμένο που λέγαμε και πριν. Αν ενδώσει στο πρωκτικό σεξ, αυτόματα «σπάει» ένα ταμπού που κρατά πολλές γυναίκες από το να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη διείσδυση με τον παρτενέρ τους. Και μόνο στην ιδέα ότι παραβαίνει του κανόνες και κάνει μαζί σου κάτι που από πολλούς θεωρείται απαγορευμένο και βρώμικο εξιτάρει τη φαντασία της.

Ξέρει ότι το θέλεις πολύ

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές γυναίκες ενδίδουν στο πρωκτικό σεξ παρά το ότι δεν δηλώνουν και… φανατικές του είδους. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις το γεγονός πως εσύ το θέλεις και το απολαμβάνεις τόσο πολύ, κάνει τις γυναίκες να το αποζητούν μόνο και μόνο για να σε βλέπουν να το χαίρεσαι εσύ τόσο πολύ. Στην περίπτωση μάλιστα που το κάνεις και καλά; Εκεί είναι που θα την κάνεις να τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα.

Πηγή: boro

Σεξ: Μπορείς να μαντέψεις ποια στάση σου ζητά αυτή η γυναίκα;