MENU

Είστε μαζί αρκετό καιρό- θα έλεγες, λοιπόν, πως η σχέση σας είναι δοκιμασμένη. Αποφασίζετε να κάνετε το επόμενο βήμα (ένα βήμα που φοράει την άυλη καμπαρντίνα του άλματος) και να συγκατοικήσετε στο εγγύς μέλλον.

Εκείνη ευτυχής, εσύ Ευτύχης (αυτό είναι το όνομα που σου δώσαμε, ναι). Σκέφτεστε όλα όσα θα κάνετε στο νέο σας σπίτι, τις στιγμές που θα περάσετε μαζί, το πώς θα διαμορφώσετε τον χώρο προκειμένου να «συμβαδίζει» με τα θέλω σας, το πού θα τρώτε, πού θα βλέπετε τηλεόραση- πού θα κάνετε, εν ολίγοις, όλ' αυτά τα μικρά πράγματα που αποτελούν τη λατρεμένη μας καθημερινότητα. Μόνο που...

Μόνο που πρέπει να σκεφτείς και κάτι ακόμα: 3 απαραίτητα ευρώ, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε απείρως περισσότερη ασφάλεια και θα χαλαρώσετε στον δρόμο για την απόλαυση της υπόλοιπης ζωής σας.

Τι κερδίζετε με 3 ευρώ; Απλό: Anytime Home ή, απλούστερα, την ηρεμία σας, καθώς εξασφαλίζετε το περιεχόμενο του νέου σας σπιτιού και μπορείτε να κοιτάζετε με αισιοδοξία το μέλλον.

Σκεφτείτε το: σήμερα περισσότερο από ποτέ- λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, το σπίτι μας αποτελεί το καταφύγιό μας και κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας. Μέσα του υπάρχουν τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία, εκείνα που αξίζει να «προστατεύσουμε» (λάπτοπ, τηλεόραση, κουζίνα, έπιπλα κ.α.).

Και για να μην το περιορίζουμε μόνο στον απόλυτο όρο «περιουσιακά στοιχεία»: το σπίτι μας αποτελεί μία τεράστια επένδυση και σε συναισθηματικό επίπεδο, μιας κι εκεί βρίσκονται τ' αγαπημένα μας αντικείμενα, τα οποία έχουν «γεννήσει» δεκάδες ευχάριστες αναμνήσεις και δε θέλουμε ποτέ ν' αποχωριστούμε.

Η Anytime αφουγκράζεται τις ανάγκες ατόμων, όπως ο Ευτύχης και η ευτυχής κοπέλα του (αλλά όπως κι εγώ, εσύ, αυτός, εμείς, εσείς, όλοι μας!) και οραματίζεται έναν κόσμο που οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με περισσότερη ηρεμία, αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους.

Κινούμενη, λοιπόν, σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει 3 νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που καλύπτουν το κτήριο του σπιτιού, το περιεχόμενό του ή και τα δύο. Είναι κατάλληλα για ιδιοκτήτες με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο, αλλά και για ενοικιαστές.

Γιατί το λέμε αυτό; Διάβασε παρακάτω τα διαθέσιμα προγράμματα και θα καταλάβεις:

Economic: το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σου με το οικονομικότερο κόστος.

Value: το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σου από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Premium: η ολοκληρωμένη προστασία για την κατοικία σου, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί.

Σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις τις καλύψεις «Σεισμός» και «Ζημιές από καιρικά φαινόμενα και διαρροή σωληνώσεων».

Επιπλέον, στα προγράμματα Value και Premium προσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη της «Αντικατάστασης Κλειδαριάς», με την οποία καλύπτεται το κόστος αντικατάστασης της κλειδαριάς, αν χάσεις τα κλειδιά σου, όπως επίσης και τα έξοδα που θα προκύψουν αν χρειαστεί η επέμβαση κλειδαρά.

Στην εύλογη απορία ενός νέου ζευγαριού, που ετοιμάζεται ν' ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του, «Γιατί όμως να επιλέξω την Anytime;», η απάντηση είναι πολύπλευρη μεν, απλούστατη δε: η Anytimeεξασφαλίζει προσιτά ασφάλιστρα (από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς), προσφέρει τεράστια ευελιξία, μιας και ο καθένας μπορεί να επιλέξει πρόγραμμα ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες, έχει μια απλή, κατανοητή και γρήγορη διαδικασία ασφάλισης, διαθέτει πολλές και διαφορετικές συχνότητες πληρωμής (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια) και- κάτι που μπορεί να σας το επιβεβαιώσει όποιος... κατέχει το αντικείμενο- μια δίκαιη, σωστή και γρήγορη αποζημίωση.

Κι επειδή βλέπουμε την απορία στο μάτι, επίτρεψέ μας να σε διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο ως προς τον τρόπο που μπορείς να κάνεις ασφάλεια σπιτιού στην Anytime. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

- Μπαίνεις στο anytime.gr

- Συμπληρώνεις τα στοιχεία του σπιτιού σου (είτε θέλεις να ασφαλίσεις το κτίριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο)

- Επιλέγεις το πρόγραμμα και τις καλύψεις που σου ταιριάζουν και είσαι έτοιμος.

Αυτό ήταν: το σπίτι σου είναι ασφαλές κι εσύ νιώθεις πραγματική ασφάλεια και ηρεμία! Και όλα αυτά, να τονίσουμε και πάλι, ξεκινώντας από τρία (και αριθμητικώς, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: 3) ευρώ τον μήνα.

Το ξέρουμε: το να παίρνεις την απόφαση να συγκατοικήσεις είναι από μόνο του κάτι μεγάλο. Το να διευκολύνεις τη μετάβασή σου στη νέα σου ζωή, όμως, απαιτεί ελάχιστο χρόνο και ένα απλό κλικ, για να γίνουν τα πάντα απείρως ευκολότερα.

Κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις Anytime...

3 ευρώ κάνουν τη διαφορά: Τι πρέπει να «προσέξεις» πριν συγκατοικήσεις με την κοπέλα σου
EVENTS