MENU

Η λάσπη του στίβου, όπως είναι μειονέκτημα για την πλειοψηφία των αλόγων, έτσι είναι προβάδισμα για κάποια που απογειώνονται σε λασπωμένο στίβο.

Μια κατ εξοχήν «λασπιάρα» φοράδα είναι η πολύ φορμαρισμένη ΣΠΑΡΤΗ (6) ελπίζει να είναι στην άφιξη στον κορυφαίο όμιλο που συμμετέχει, στην 08, την κούρσα του επάθλου Καρυάτιδων. Πρώτο φαβορί είναι η ισχυρή ΟΝΟΡΑΜΠΛ (3) που ανήκει πλέον στην προπόνηση του Χρήστου Θεοδωράκη και ιππεύεται από τον κορυφαίο Ελληνα αναβάτη, τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Επονται η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ (4) και η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (8), ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια τιμητική διάκριση της πολύ φορμαρισμένης ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ (1) με την εμφάνισή της στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Από την 08 επιστρέφουμε στην 01 και να επισημάνουμε για τα παιχνίδια των Σκορ ότι έχουμε δύο ΣΚΟΡ4, στις 01-02-03-04 και στις 05-06-07-08, ενώ το ΣΚΟΡ 6 εκκινεί στην 03 και ολοκληρώνεται στη μεγάλη κούρσα της ημέρας.

Στην 01 το δίδυμο που ξεχωρίζει είναι ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ (2) με ΤΑΟΥΑΛΗΦ (1). Θεωρούμε ότι η λάσπη σήμερα ίσως βοηθήσει τον ταχύτερο του ομίλου και ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ (6) καταφέρει να διακριθεί δια της φυγής.

Στην 02 με ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ (3), ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ (1) και ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (5) μάλλον καλυπτόμαστε, τουλάχιστον ως προς την πιθανή νικήτρια.

Στα 1200 μέτρα η 03, μια κούρσα για τριετείς φοράδες η οποία είναι πολύ πιθανό να κριθεί ανάμεσα στις, κατά σειρά προτίμησης, ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ (2), ΑΝΟΥΚ (1), ΕΞΤΡΙΜΛΥ (3) και ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (4).

Στην 04 αναμένεται μάχη ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ (5) με ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ (2), υπολογίζεται ο πάντα ικανός στη μέρα του, ΛΑΚΝΑΟΥ (4) και προσοχή στον «λασπιάρη» ΟΡΚ (3) που μια ενδεχόμενη διάκρισή του θα εκτινάξει τις αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Η 05 είναι η πιο δύσκολη κούρσα της ημέρας, ιδίως με τις τρέχουσες συνθήκες του στίβου. Ως πιθανότερο νικητή θεωρούμε τον ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ (1), βασικό του αντίπαλο τον σταθερό ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ (7) και έπονται οι ΝΑΣΜΙ (6) και ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ (2).

Στην 06, ο φορμαρισμένος ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ (5) φαντάζει επικρατέστερος ίππος για τη νίκη, ενώ ο τριετής ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ (7) μπορεί να πάει στο κεφάλι και ακόμα και να διασωθεί. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ (1) θα είναι στην άφιξη και ικανός να διακριθεί είναι ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ (4) με Δημητσάνη στη σέλλα του.

Η 07 μοιάζει ότι είναι απλή καθώς οι ΝΤ’ ΝΙΡΟ (4) και ΕΝΣΑΪΝ (3) δείχνουν να έχουν σημαντικό προβάδισμα. Από τους υπόλοιπους, ΝΕΣΤΟΡΑΣ (6), ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ (1) και ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (2).

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Σούπερ πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και το πλούσιο έπαθλο Καρυάτιδων στις 20:30