MENU

Τα μεγάλα έπαθλα και οι κούρσες υψηλών κλάσεων μπορεί να λείπουν από το σημερινό πρόγραμμα, αλλά, σε αρκετές κούρσες ξεχωρίζουν ίπποι με προβάδισμα.

Στην 014 τη χιλιάρα από το DURBANVILLE, οι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι τετραετείς (1 και 2) μπορεί να είναι γρίφος στην κούρσα, αλλά, δύσκολα θεωρούμε ότι θα κερδίσει άλλος από τον TRIPPI'S EXPRESS (8) ή τον ROB ROY (3).

Αρκετές οι ποιοτικές φοράδες (4 στις 9) που κάνουν σήμερα ντεμπούτο στην 015 και θα διαγωνιστούν στα 1000 μέτρα. Στη Νότιο Αφρική, συνήθως, όποιο από τα πρωτοεμφανιζόμενα άλογα παίζεται έντονα πριν την εκκίνηση βρίσκεται και στην άφιξη. Μεγάλο φαβορί θα είναι και πάλι η JUNIPER SPRING (2) που κατεβαίνει από τα 1200 στα 1000 και αλλάζει στίβο. Πίσω της οι WINTER FIVE (3) και SPRING BURST (9).

Σε ακόμα μια κούρσα σπριντ, στην ποιοτική 021, ο τετραετής VALBONNE (5) έρχεται από δύο σερί νίκες στα 1200 μέτρα του Kenilworth, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του με νίκη στα 1000 μέτρα στον σημερινό στίβο. Αν δεν μείνει πολύ πίσω κατά τη διαδρομή θα του είναι εύκολο να τους σκεπάσει όλους στην ευθεία. Το άλογο που πληρώνει είναι ο συνομήλικός του, QUINLAN (2) που ότι έχει πετύχει έως τώρα στην καριέρα του έχει γίνει στα σημερινά μέτρα. Υπολογίζονται οι SIR FRENCHIE (3) και AL WAHED (8).

Αρκετά ενδιαφέρον είναι και το βραδινό πρόγραμμα από το CHELMSFORD. Στην 030 η Handmaiden (5) έρχεται από το Newmarket όπου πήρε δύο δεύτερες θέσεις. Και τις δύο φορές, η τρόφιμος του Γκόσντεν με τον Ντετόρι στη σέλλα της έχασε από άλογο της Γκοντόλφιν. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την πρωτοεμφανιζόμενη Hadhwah (4), αλλά και τις Mawahib (6) και Starry Eyes (7) που έχουν περιθώρια εξέλιξης.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Κούρσες σε όλα τα στιλ στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι