MENU

Ανάμεσα στις διαδρομές που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του γαλλικού ιπποδρομίου είναι δύο κούρσες Λίστας και οι αναμετρήσεις των ισχυρών τριετών.

Μαζί με τις αναμετρήσεις από το νοτιοαφρικάνικο TURFFONTEIN συνθέτουν ένα πρόγραμμα που μπορεί να συνδυάσει το διαφορετικό θέαμα του γαλλικού στίβου με το πάντα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που προσφέρουν οι κούρσες από τη Νότιο Αφρική.

Στην 018, κούρσα Λίστας τριετών στα 3600 μέτρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το άλογο που ξεχωρίζει ως πιθανός νικητής είναι ο PORTO POLLO (1), ο ένας από τους δύο ισχυρούς τρόφιμους του Νικόλ. Ο έτερος, ο POLIRICO (2) έχασε στην τελευταία συμμετοχή του από τον 1, αλλά, πιο πριν είχε χάσει και από τον BEAUMEC DE HOUELLE (3). Η σειρά που επιλέγουμε να κατατάξουμε τους ίππους βάσει των πιθανοτήτων τους είναι 1-3-2, επισημαίνοντας ότι και οι τρεις, είναι μεν ανώτεροι αλλά προέρχονται από ρεπό τριών έως τεσσάρων μηνών.

Η 015 από το νοτιοαφρικάνικο TURFFONTEIN αφορά πολύ μέτριους ίππους 3 έως 5 ετών που δεν έχουν νίκη και διαγωνίζονται στα 2600 μέτρα. Μετά τη διαγραφή του (1) που ξεχώριζε εμφανώς, η τύχη της κούρσας άνοιξε εντυπωσιακά. Ως φαβορί φιγουράρει ο πενταετής VOODOO (3) με τον φορμαρισμένο Χαμπίμπ στην σέλλα του, ο οποίος θα είναι ο 14ος διαφορετικός αναβάτης που θα προσπαθήσει να τον οδηγήσει στη νίκη. Αντίπαλός του θα είναι ο ELATHAN (2), βάσει των αποδόσεων και ο RED INVADER (4). Από τους δύο τριετείς της κούρσας ξεχωρίζουμε τον EIGHTY FOUR (8).

Από τις 18:40 το πρόγραμμα γίνεται βρετανικό, με τις δύο κούρσες από το KEMPTON και ακολούθως με τις έξι κούρσες από το NEWCASTLE μέχρι τις 22:30.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Θέαμα υψηλού επιπέδου στις κούρσες με εμπόδια από την AUTEUIL