MENU

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πρόοδο των Ελληνικών ιπποδρομιών με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς.

Μια πλήρης ιπποδρομιακή συγκέντρωση, ντεμπούτο νέων ίππων, αλλά και πολύ ενδιαφέρον αλλοδαπό πρόγραμμα ιπποδρομιών που περιβάλει ιδανικά το Ελληνικό μέρος του (17:00 έως 20:30) με δύο «σφήνες» από το GREYVILLE (025 και 026) στα μεσοδιαστήματα των 02-03-04.

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ισχυρών φοράδων που υπόσχονται υψηλού επιπέδου θέαμα και μεγάλες αποδόσεις μας προσφέρει σήμερα το KENILWORTH. Την 020 (στις 15:25), μια κούρσα Λίστας στα 2000 μέτρα με 14 συμμετοχές και την 022, μια αναμέτρηση επιπέδου Group III, (στις 16:00) στα 1200 μέτρα με 18 συμμετοχές. Αξίζει – τουλάχιστον – να τις παρακολουθήσετε!

Επιστρέφοντας στο Ελληνικό πρόγραμμα, θυμίζουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή, στις 29/12/2017, στην τελευταία συγκέντρωση του έτους, τα δύο παιχνίδια των ΣΚΟΡ πλήρωσαν εντυπωσιακά υψηλά κέρδη. Τόσο στο ΣΚΟΡ 4 όσο και στο ΣΚΟΡ 6 βρέθηκαν από δύο στήλες νικηφόρες (των 0,50€ έκαστη) και οι αποδόσεις τους στο 1€ ήταν τετραψήφιες και, αντίστοιχα, πενταψήφιες.

Το ΣΚΟΡ 4 πλήρωσε 8.633,63€ στον συνδυασμό 10/6/1/8 και 2/1/10/6/1/8, ήταν η νικήτρια στήλη του ΣΚΟΡ 6 που πληρώθηκε 19.644,75€ στο 1€ ποντάρισμα!

Σήμερα, το ΣΚΟΡ 6 περιλαμβάνει τις κούρσες 2-3-4-5-6-7 ενώ έχουμε δύο παιχνίδια ΣΚΟΡ 4, ένα με τις 1-2-3-4 και ένα με τις 5-6-7-8.

Καλή σας διασκέδαση και καλή επιτυχία.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

015: Κούρσα ίππων μέδεν, Κλάσης G, στην κλασική απόσταση του μιλίου. Ξεχωρίζει μια τετράδα φοράδων που είναι πολύ πιθανό να συνθέσουν μεταξύ τους, από τις δύο πρώτες θέσεις έως και την τετράδα του βάθρου. Οι σπεσιαλίστες στην απόσταση STAR EVOLUTION (2) και LOVE OF MY LIFE (1), η MISS SMARTY PANTS (12) που έδειξε στις δύο συμμετοχές της στα 1200 ότι θα της αρέσουν περισσότερο τα επιπλέον μέτρα και η TEASE (4) που μάλλον είναι φοράδα με καταλληλόλητα για μαραθώνιες αποστάσεις. Οι επιλογές μας ολοκληρώνονται με την OLOYE (5).

-------------------------------------------------------------------------

01: Κούρσα επτά εκτομιών 4ετών μέδεν στα 1200 μέτρα, καθώς δεν συμμετέχει κανένας τριετής. Τα τρία άλογα που κάνουν ντεμπούτο (2-3-4) δεν μπορούν να θεωρηθούν σπουδαία, αλλά κι όμιλος είναι μέτριος. Καλύτερος των υπολοίπων μοιάζει ο καλής γενεαλογίας ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (3) που έχει να τρέξει επτά μήνες και σε 12 συμμετοχές στην Αγγλία είχε 2 νίκες και 2 τρίτες θέσεις. Επεται ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ (4). Λογικά, ανάμεσα στους «γκινιόζους» ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ (7) και ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ (6) θα πρέπει να κριθεί η νίκη. Επεται ο ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ (5) που κάπως «κουνήθηκε» στην τελευταία συμμετοχή του.

02: Φοράδες 3 και 4 ετών μέδεν στα 1000 μέτρα, όπου και εδώ κάνουν τρεις (1-4-8) το ντεμπούτο τους στο Μαρκόπουλο. Σπουδαία φοράδα είναι η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ (1), ένας ίππος της Γκοντόλφιν με μια νίκη και δύο δεύτερες θέσεις σε τρεις συμμετοχές! Η νίκη της σε συνθετικό και με βροχή, οπότε δεν αποκλείεται να τα πάει άμεσα καλά με τη βρεγμένη άμμο. Εχει αρχική ταχύτητα και είναι ένα ντελικάτο αλλά και μαχητικό άλογο. Με τον Μιχάλη Ξυνό και το εξωτερικό σταρτ της μπορεί με λίγη πίεση να πάει στο κεφάλι και να κερδίσει απ άκρη σ άκρη, παρά τη δυσκολία του ομίλου. Από τις άλλες δυο η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ (4) μπορεί να βρεθεί στην άφιξη, αλλά, άλογα διαπιστωμένης αξίας όπως η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ (6), ΤΑΣΙΟΝΙ (7) όπως και η «λασπιάρα» ΣΠΑΡΤΗ (5) υπολογίζονται περισσότερο.

03: Πενταετείς κι εξαετείς στα 1200 μέτρα, μια κούρσα όπου και εδώ έχουμε πρωτοεμφανιζόμενο ίππο. Ο πενταετής ΝΤ’ ΝΙΡΟ (6) κέρδισε μια φορά πριν γίνει τριετής, στα 1600 μέτρα, και στις επόμενες έξι συμμετοχές τερμάτισε μια φορά τρίτος. Εχει να τρέξει από τον Μάιο και ο όμιλος μοιάζει πολύ «σκληρός» και τα μέτρα λίγα για το ντεμπούτο του. Η σταθερότητα στον όμιλο καλείται ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ (1) και εκτιμούμε ότι θα παλέψει για τη νίκη με τον ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ (4) που θα πάει μάλλον εύκολα στο κεφάλι. Κοντά θα ακολουθεί ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ (3) και ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ (5) παραμένει σε φόρμα, οπότε και δεν αγνοείται.

04: Ιπποι 4 ετών μέδεν, με έξι μετριότατους εκτομίες και μια φοράδα, την ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ (7), στα 1200 μέτρα. Από μεγάλο ρεπό αλλά και με καλές επιδόσεις στις προπονήσεις επιστρέφει ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ (1) που μπορεί να φανεί άμεσα ανταγωνιστικός ως προς τους ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ (6) και ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ (3). Αναζητώντας ποιος άλλος θα μπορούσε να τερματίσει τρίτος ή τέταρτος είναι ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ (4) και η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ (7).

05: Κούρσα στα 1200 μέτρα για ίππους 5 και 6 ετών. Σε «άγρια» κατάσταση ήταν ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ (1) στην τελευταία συμμετοχή του, προερχόμενος από μεγάλο ρεπό. Επεται στις προτιμήσεις μας ο φιλότιμος και μαχητικός ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ (2) που ελλείψει ισχυρών σπρίντερ θα έχει ίσως και άνετη επικεφαλής διαδρομή. Οι ΠΕΙΡΑΙΑΣ (3), ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ (4) και ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ (7) συμπληρώνουν τις επιλογές μας.

06: Η καλύτερη κούρσα της ημέρας. Τριετής και άνω στα 1200 μέτρα. Τρέχει ο φοβερός και τρομερός σπρίντερ ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (1) που μετρά 9 νίκες κι ένα πλασέ σε 10 συμμετοχές. Όπως είναι λογικό χαρίζει κιλά σε υποδεέστερους αντιπάλους του. Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ (7) πάντα υπολογίζεται στις μικρές αποστάσεις, ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ (3) τρέχει στην αγαπημένη του απόσταση και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ (4) θα είναι κοντά στην ευθεία και η διάκρισή θα εξαρτηθεί από την απόδοση των προαναφερθέντων. Περαιτέρω εξέλιξη μπορεί να παρουσιάσει και ο τετραετής ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ (6).

07: Ιπποι τεσσάρων ετών με μια νίκη στο ενεργητικό της, στα 1200 μέτρα. Διαγωνίζονται εννέα εκτομίες από τους οποίους ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ (3) τρέχει για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο. Σε επτά συμμετοχές στην Αγγλία έκανε μια νίκη και δύο δεύτερες θέσεις. Φαβορί για τη νίκη είναι ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ (9) με τον Δημητσάνη στη σέλλα του. Ενας ίππος που σε οκτώ συμμετοχές έχει μια νίκη και επτά πλασέ! Αντίπαλοί του είναι οι ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (8) και ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ (2). Περαιτέρω βελτίωση ενδεχομένως να δούμε από τον ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ (4).

08: Πενταετείς στα 1300 μέτρα. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ (2) θα τρέξει λιγότερα μέτρα από την προηγούμενη αναμέτρησή τους με τον ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ (1) και μπορεί να διασωθεί, ιδίως αν δεν ζοριστεί πολύ στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής. Κοντά θα είναι και ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ (7) που είναι μεν κατώτερος, αλλά είναι «άδειος», πολύ φορμαρισμένος και με ικανό αναβάτη στα πουπουλένια βάρη του. Υπολογίζονται ο ποιοτικός ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ (4) παρά το μεγάλο ρεπό του και ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ (3) που συνεχίζει να αποδίδει καλά στις προπονήσεις, παρά την αρνητική του απόδοση πριν από 21 μέρες στα 1400 μέτρα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Σούπερ ελληνικό πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και ώρα έναρξης 17:00
EVENTS