MENU

Το Αγγλικό ιπποδρόμιο είναι αυτό που προσφέρει για σήμερα τις πιο ποιοτικές κούρσες.

Αυτές είναι τρεις κούρσες Κλάσης 2, η πρώτη, η 019 αφορά τετραετείς και άνω και θα διεξαχθεί στα 2500 μέτρα. Επεται η 022, πάλι για τετραετείς και άνω αλλά στα 1400 μέτρα και η 023, πάλι για τετραετείς και άνω αλλά στην απόσταση των 1000 μέτρων.

Αρκετές είναι οι διαδρομές της ημέρας, τόσο από VAAL όσο και από το NEWCASTLE που αφορούν ίππους μεσαίων κλάσεων (4ης και 5ης) που τρέχουν τακτικά και, οι σχετικά λίγες συμμετοχές σε κάθε μια από αυτές, τις καθιστούν πιο βατές για παιχνίδι.

Εξαίρεση αποτελούν κάποιες από τις πρώτες κούρσες του VAAL (011 και 013) στις οποίες συμμετέχουν διετή πουλάρια με ελάχιστες ή και καθόλου συμμετοχές, οπότε, το μοναδικό διαθέσιμο φίλτρο επιλογής είναι η κατάσταση που δείχνει ότι βρίσκεται το άλογο στην επίδειξη.

Ανάβαση και γενεαλογία παίζουν και αυτές τον ρόλο τους, αλλά αυτός είναι λιγότερο σημαντικός στα πουλάρια. Τα νεαρά άλογα, από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να δείξουν ακόμα και εντυπωσιακή εξέλιξη.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

012: Κούρσα που ιππεύουν αναβάτες προπονήσεων. Το βασικότερο που μπορούμε να επισημάνουμε σε αυτή την κούρσα Κλάσης G στα 1000 μέτρα για τριετείς και άνω στην οποία συμμετέχουν πολυτρεγμένα και μέτρια άλογα, είναι ποιοι ίπποι έχουν διαγωνιστεί ξανά με τους αναβάτες τους. Αυτοί είναι, η μοναδική φοράδα της κούρσας, η ADRENALINA (11) η οποία μάλιστα θεωρούμε ότι ξεχωρίζει ποιοτικά των περισσότερων αντιπάλων της και μπορεί να πάρει τη νίκη, καθώς και οι TOBY COATES (4), REVENTADOR (5) και SEATTLE RANSOM (3). Αφήνουμε έξω τον τελευταίο και υπολογίζουμε τον τριετή RUN FOR YOUR LIFE (2) και τον νεοεμφανιζόμενο PILANSBERG (10) που έχει πολλές πιθανότητες να είναι καλύτερος των μέτριων αντιπάλων του, ακόμα κι αν κάνει ντεμπούτο.

015: Κούρσα Κλάσης Ε στα 1000 μέτρα στην οποία συμμετέχουν 14 εκτομίες, τεσσάρων έως επτά ετών. Πολλά είναι τα άλογα που παίζονται, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και με ένα επιτυχημένο παιχνίδι στο Φορκάστ (2 με σειρά) μπορούμε να έχουμε πολύ υψηλά κέρδη. Ο τετραετής WELLSPRING (9) και ο τριετής GREAT SHAKA (7) τερμάτισαν πριν 19 μέρες με αυτή τη σειρά, με τον πρώτο, φαβορί του 4,30 και τον δεύτερο, αουτσάιντερ του 19,00. Η πάροχος δίνει πρώτη τύχη στον HYPERACTIVE (3) που έχει να τρέξει κοντά πέντε μήνες, αλλά, όντως έχει τύχη λόγω της μικρότερης απόστασης. Γρήγορο άλογο που μπορεί να αιφνιδιάσει είναι ο τριετής HE'S GREAT (6) και δυνατά παίζεται στο ταμπλό ο εξαετής MANX PARK (5).

*Οι 20 στήλες του Φορκάστ (2 με σειρά) έγιναν 122,80 στην 015

019: Κούρσα ίππων 4 έως 6 ετών Κλάσης 2 στα 2500 μέτρα στην οποία διεγράφησαν οι (2) και (4) που ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για διάκριση. Εμειναν να διαγωνιστούν πέντε εκτομίες και μια φοράδα, η Lawless Secret (8) που επιστρέφει από το αποτυχημένο ταξίδι της στη Γαλλία. Θα δώσουμε πρώτη τύχη στους πολύ ποιοτικούς Crowned Eagle (3) και Dubawi Fifty (5), έπεται η Lawless Secret (8) και για την τρίτη θέση υπολογίζουμε τους Not So Sleepy (1) και Paddyplex (6).

020: Τελευταία κούρσα από το VAAL, ένα ανοιχτό χάντικαπ Κλάσης Ε, τριετών και άνω στο μίλι. Μια εξαιρετικά ανοιχτή διαδρομή που θα πληρώσει μεγάλες αποδόσεις. Η ύπαρξη πολλών δυνατών αλόγων καθιστούν τον τριετή FLYING WINGER (2) ένα καλοπληρωμένο φαβορί. Είναι ένα ισχυρό πουλάρι ανώτερων Κλάσεων και σύμφωνα με την τελευταία του εμφάνιση, μάλλον θα είναι καλύτερος στα περισσότερα μέτρα. Τα πάει καλά και με τον Σίμονς. Ο Ντε Κοκ κατεβάζει δύο φοράδες, την HOLIDAY ROMANCE (5) με τον Λερένα που παίζεται και την RAJASTHANI QUEEN (7) με τον Μούζι Γένι. Η πρώτη υπολογίζεται, αλλά έπεται του φορμαρισμένου τετραετή BLAZING WINTER (3) και έπονται ο εξαετής SLEEPINSEATTLE (1) και ο πενταετής BLAZING WINTER (8). Ολοι οι προαναφεριέντες, αλλά τουλάχιστον και άλλοι τρεις ίπποι, είναι ικανοί ακόμα και για τη νίκη.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Παιχνίδι νωρίς στο VAAL και το βράδυ στο NEWCASTLE
EVENTS