MENU

Δηλαδή, κούρσες για εορταστικό παιχνίδι! Οι κλασικές κούρσες από τη Νότιο Αφρική που περιμένουμε μεγάλες αποδόσεις κυρίως στα τετραπλά, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια τους.

Παραδοσιακά και στο Βρετανικό WOLVERHAMPTON έχουμε μεγάλες αποδόσεις, κυρίως στο παιχνίδι του Τρικάστ (3 με σειρά). Εχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις ιδιαιτερότητες που έχουν οι Αγγλικές κούρσες. Τα φαβορί διαμορφώνονται λίγο πριν την κούρσα και αυτό είναι μια σημαντική δυσκολία για κάθε εκτίμηση / πρόταση που γίνεται πολλές ώρες πριν την εκκίνησή της.

Όμως, ιδίως στο παιχνίδι του Τρικάστ, πολλές φορές αποζημιωνόμαστε διπλά και τριπλά. Ο λόγος είναι το μονοδιάστατο και μαζικό παιχνίδι των Αγγλων που γίνεται κυρίως με «ξερούς» συνδυασμούς. Αποτέλεσμα αυτού, οι πολύ μικρότερες αποδόσεις όταν επιβεβαιώνονται φαβορί Τρικάστ, αλλά και δυσανάλογα υψηλές αποδόσεις ακόμα και με μικροεκπλήξεις, αν δηλαδή η άφιξη έχει φαβορί αλλά έχει και τουλάχιστον ένα αουτσάιντερ μέσα στην τριάδα.

Όπως και να δούμε το σημερινό, εορταστικό, πρόγραμμα αφήνει πολλά περιθώρια για παιχνίδι, κυρίως μετά τις πρώτες κούρσες του.

Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

015: Μια πολύ δύσκολη κούρσα φοράδων στα 1400 μέτρα με πολλές πιθανές νικήτριες. Οι αναβάτες των LA GITANO (2) και GORGEOUS GUEST (16) είναι πολύ καλύτεροι στο γκαζόν που τρέχουν σήμερα απ ότι στον συνθετικό στίβο. Εξαιρετικές επιδόσεις έχει στο γκαζόν (6 συμ – 2 νίκες – 3 πλασέ) η πρώτη από τις δύο, η εξαετής LA GITANO (2), βρίσκεται σε φόρμα αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο να αντέξει και πάλι σε μια διαδρομή στην εξωτερική, λόγω του σταρτ (12) που κληρώθηκε. Αριστες επιδόσεις στο γκαζόν έχει η TROPICAL BLOW (11) ενώ οι GO WITH FLO (5) με Ντε Μέλο και NORTHERN STORM (13) με Χιούιτσον έχουν μεν καλή ανάβαση αλλά δεν έχουν διακριθεί ακόμα σε κούρσα στο γκαζόν. Πιθανότητες να βρεθεί στην άφιξη έχουν και οι εκ των φαβορί MYELISHA (3) και RIVERBOAT QUEEN (4). Οι τελικές επιλογές μας, στον πίνακα.

017: Η CAPTAIN'S GIRL (1) βρίσκεται στο ζενίθ της φόρμας της και είναι μια ταχύτατη φοράδα που θέλει κούρσα στο κεφάλι για να διακριθεί. Το μεσαίο σταρτ που έχει της επιτρέπει να ελπίζει ότι θα καταφέρει να οδηγήσει, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες διάκρισής της. Ο RODNEY (3) με τον Αντον Μάρκους στη σέλλα του και ο SWAKOPMUND (9) θεωρούμε ότι είναι οι αντίπαλοί της. Για τις πίσω θέσεις υπολογίζονται ο τριετής FILIPPO (8) και ο KINGSMEAD (6) που ιππεύεται από τον Ντε Μέλο και με το εσωτερικό σταρτ που διαθέτει θα ακολουθεί στις πρώτες θέσεις.

020: Κούρσα Κλάσης 2 με τριετείς και άνω στα 1900 μέτρα. Εξαιρετικά τα πηγαίνει στον συνθετικό στίβο ο Battle Of Marathon (4), όχι όμως και ο αναβάτης του Τζακ Οσμπορν που είναι διπλά καλύτερος στο χορτάρι. Πρώτη τύχη θα δώσουμε στον ισχυρό τριετή Emenem (8), δεύτερη στον αξιόπιστο εξαετή Mythical Madness (3) και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τον φιλότιμο οκταετή Bronze Angel (7). Ο τριετής Born To Be Alive (1) χαρίζει πολλά κιλά σε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και πάλι μπορεί να διακριθεί.

023: Τριετείς φοράδες που ψάχνουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους στα 1600 μέτρα. Εμφανώς ξεχωρίζει η MIRWA (1), τόσο από τις επιδόσεις της όσο και από ισχυρή ανάβαση του Αντον Μάρκους. Λόγω της γενικής μετριότητας του ομίλου παίζονται πίσω της η RUB OF THE GREEN (2) με τον Μούζι Γένι και η EASY PEASY (3) με τον Ντε Μέλο. Για τη δεύτερη θα συμφωνήσουμε, αλλά τη RUB OF THE GREEN (2) θα την κατατάξουμε πιο πίσω λόγο και των δικών της μέτριων εμφανίσεων στο γκαζόν, όσο και λόγω ανάβαση, καθώς ο Μούζι Γένι έχει μόλις 7,46% νίκες στο χορτάρι, ενώ στον συνθετικό στίβο διπλασιάζει τα ποσοστά του. Οι DREAMSAREMADEOF (4) και TWO MOON JUNCTION (12) δεν βρήκαν ιδανικές συνθήκες στις πρώτες συμμετοχές του και σήμερα ενδέχεται να τις δούμε βελτιωμένες, κυρίως την πρώτη που ενισχύεται με την ανάβαση του Γκάβιν Λερένα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα προγνωστικά του Ξένου Τύπου και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Συνοπτικό ιπποδρομιακό για διασκεδαστικό εορταστικό παιχνίδι!
EVENTS