MENU

Ενδιαφέρουσες είναι και οι περισσότερες από τις 15 αλλοδαπές κούρσες που συμπληρώνουν ένα πρόγραμμα ιδανικό για παιχνίδι.

Στις Ελληνικές κούρσες έχουμε τρεις διαγραφές, οι οποίες – τουλάχιστον σε μια κούρσα – μας οδηγούν σε αλλαγή των επιλογών μας. Στην 01 ο ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ (1), στη 02 ο ΡΟΥΪΝ (4) και στην 04 ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ (1).

Υπενθυμίζουμε ότι το ΣΚΟΡ 6 σήμερα διεξάγεται και στις έξι κούρσες του προγράμματος, ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο τζίρο και, αντίστοιχα υψηλά θα είναι τα κέρδη που θα μοιράσει στους νικητές. Ακόμα κι αν περάσουν όλα τα φαβορί η απόδοσή του θα είναι τριψήφια, καθώς απαιτούνται αρκετές στήλες για να «περάσεις» από κάποιες κούρσες. Καθοριστική στις αποδόσεις θα είναι η 6η, η πολυπληθέστερη κούρσα της ημέρας, στην οποία και ολοκληρώνεται το παιχνίδι.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

01: Ιπποι 3 ετών μέδεν στα 1300 μέτρα. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ (4) είναι γιός του Πίβοταλ, έχει πάει καλά στις δοκιμές του και τρέχει σήμερα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο όμιλος είναι μέτριος και το άλογο που ξεχωρίζει είναι ο σταθερός ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ (7), με τα 7 πλασέ στις 9 συμμετοχές. Ο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ (2) θα «κατρακυλήσει» στην ευθεία και θα καταταχθεί ανάλογα με το πόσους θα «σκεπάσει». Με ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ (5) και ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ (6) συμπληρώνονται οι επιλογές μας. Δεν αλλάζει κάτι η διαγραφή του ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ (1).

02: Δεύτερη υποδιαίρεση της προηγούμενης κούρσας όπου και εδώ υπάρχει ένα αξιόλογος πρωτοεμφανιζόμενος, ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (8). Ενας γενεαλογικά ποιοτικός ίππος που προέρχεται από τους στάβλους της Γκοντόλφιν κι έχει προπονηθεί από τον Γκόσντεν. Περιθώρια εξέλιξης έδειξε ότι έχει ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ (7) και ο Δημητσάνης είναι ικανός να τον τρέξει ακόμα πιο δυνατά σήμερα. Με ΠΙΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (3) και ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ (6) συμπληρώνονται οι επιλογές μας. Απλά, αφαιρέσαμε τον ΡΟΥΪΝ (4) που διεγράφη.

03: Μέτριοι τετραετείς με παραπλήσιες ικανότητες και – υπό προϋποθέσεις – όλοι τους μπορεί να διακριθούν στη μεσαία απόσταση που διαγωνίζονται. ΜΟΥΝΕΕΜΠ (2), ΡΑΜΠΕΡΣ (1) και ΖΗΤΗΣ (7) είναι οι γρήγοροι και πιθανότατα θα ξεκινήσουν με αυτή τη σειρά. Στην ευθεία θα ανέβουν ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ (3) και ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ (4) και θα «σκεπάσουν» κάποιους από αυτούς. Υπολογίζεται και ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ (6).

04: Το τρομερό με τον Παναγιώτη Δημητσάνη είναι ότι μπορεί ακόμα και σήμερα σε τόσο χαμηλά βάρη (52 κιλά) τα οποία του επιτρέπουν να ιππεύει τον ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ (5) και να ελπίζουν στη νίκη, σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο. «Λασπιάρης» και ικανός στην απόσταση είναι ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ (2) ο νεαρός της κούρσας, ο ΜΕΝΤΩΡ (3) θα ακολουθεί κοντά και πάει ευχάριστα αυτές τις αποστάσεις. Με τους πρώτους μπορεί να ξεκινήσει και ο ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ (4) και να διατηρηθεί σε κάποια θέση. Η διαγραφή του (1) οδηγεί στην ένταξη στις επιλογές μας ενός γνήσιου αουτσάιντερ, του εννεαετή ΜΟΛΟΤΟΦ (7) που θα πάει στο κεφάλι, μια διαδρομή που πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις του.

05: Κούρσα στα 1800 μέτρα όπου τρέχουν επτά τετραετείς και ο πενταετής ΑΤΤΙΛΑΣ (7) που τρέχει με +2,5 κιλά (51,5 αντί για 49) για να έχει στη σέλλα του τον Παναγιώτη Δημητσάνη. «Λογικά» θα πάει στο κεφάλι και θα τον «σκεπάσει» - ή δεν, ο σταθερός ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (4) που τρέχει στα μέτρα του. Οι δύο ίπποι που έρχονται με περγαμηνές από την Αγγλία και κάνουν σήμερα ντεμπούτο, οι ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ (1) και ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ (3) ισοζυγίστηκαν με τις «εκεί» επιδόσεις τους και δεν έχουν τρέξει ξανά στον Ελληνικό στίβο. Κυρίως ο πρώτος που είχε επιτυχίες μόνο σε γκαζόν. Υπολογίζεται και ο σταθερός ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (5) που του αρέσουν τα μέτρα.

06: Πολύ δύσκολη κούρσα στα 1400 μέτρα. Με ρίσκο, θα δώσουμε πρώτη τύχη στον ΛΙΤΟ ΒΙΟ (3) που τρέχει σταθερά και «ζητάει» τη νίκη του. Επονται στην προτίμησή μας ο θυελλώδης στο φίνις του ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1), ο πάντα φιλότιμος ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ (7), ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ (4) και ο φορμαρισμένος ΜΠΑΖΟΥΛΑ (2).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Στις 15:00 η εκκίνηση των Ελληνικών Ιπποδρομιών και με ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6
EVENTS