MENU

Ο αριθμός των διαγωνιζόμενων ίππων είναι μεν διψήφιος, αλλά στις 6/9 συμμετέχουν 10 ή 11 ίπποι.

Στο Νοτιοαφρικάνικο ιπποδρόμιο, όπως και στο Βρετανικό, οι αποδόσεις των Τρικάστ (3 με σειρά) θα είναι μεγάλες. Ακόμα και σε περιπτώσεις επικράτησης του φαβορί οι αποδόσεις θα είναι μεγάλες, εφόσον ο πρώτος φαβορί συνδυασμός (τις περισσότερες φορές) έχει τριψήφια απόδοση!

Οι δύο κούρσες με αμαξίδια από το CABOURG είναι το νοητό σύνορο που χωρίζει τη βραδινή ζώνη.

Πιο «γεμάτες» διαδρομές μας προσφέρουν οι κούρσες από το Μαρσεγέζικο PONT DE VIVAUX και από το Ιρλανδικό DUNDALK που συμμετέχει στο πρόγραμμα με τέσσερις κούρσες στις οποίες θα τρέξουν από 14 άλογα.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

011: Ιπποι μέδεν στα 1500 μέτρα με νέους αναβάτες. Ενας από τους πιο ελπιδοφόρους νέου αναβάτες είναι ο Νταμάσι που ιππεύει τον ικανό τριετή SKIMINAC (7) που έρχεται από ρεπό τεσσάρων μηνών. Κερδίζει με ένα στα πέντε άλογα που ιππεύει ο Μόσια (53-11-15) και έχει ιππεύσει ξανά τον τετραετή SOLDAT (2) που με 11 πλασέ σε 20 συμμετοχές «ζητά» τη νίκη του. Θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Λίγες ιππεύσεις – πολλές διακρίσεις για τον Μλανγκένι (12 συμ – 4 νίκες – 6 πλασέ) που ιππεύει τον CAPTAIN'S COMMAND (12) ο οποίος έδειξε ισχυρό πουλάρι στο ντεμπούτο του. Ο τετραετής SHORT AND SWEET (1) τρέχει σταθερά και μπορεί να είναι στην άφιξη, ενώ για την έκπληξη θα κρατήσουμε τον μέτριο αλλά φιλότιμο KNYSNA JET (3).

016: Οι ιδιότητες που έδειξε η PALE LILAC (10) στο ντεμπούτο της την καθιστούν φαβορί στην αναμέτρηση για τη νίκη. Φοράδα με βήμα που ακολούθησε πολύ πίσω και τερμάτισε δίνοντας την αίσθηση ότι δεν εξάντλησε τις δυνάμεις της. Σταθερά τρέχει η κόρη του Τρίπι SHAKESPEARE INLOVE (2) και, μπορεί να μην ενθουσίασε αλλά και δεν απογοήτευσε στο ντεμπούτο της η OUR SHINING STAR (9). Σήμερα ενισχύεται από την ανάβαση του Λερένα. Με τις SWEATY BETTY (13) και PIN UP FOLD (11) συμπληρώνονται οι επιλογές μας.

020: Ο πενταετής SAMAR (6) κέρδισε σαρωτικά πριν 14 μέρες, στην ίδια απόσταση, στο ίδιο ιπποδρόμιο και με μαθητευόμενο αναβάτη που έκανε την πρώτη νίκη της καριέρας του! Όμως, μισή ώρα πριν την κούρσα, δεν είναι καν μεταξύ των πέντε αλόγων με μονοψήφια απόδοση στο Γκανιάν (3-8-4-1-9). Σαφώς, ο POLAR ICE (3) έχει μια ποιοτική ανωτερότητα στον όμιλο καθώς συμμετείχε σε διαδρομές ανωτέρων Κλάσεων. Κι έχει την ισχυρή ίππευση του Λερένα. Ικανός ο τριετής (4) που τρέχει μόνιμα με τον Ζέχνερ και έρχεται από νίκη στην απόσταση και στην Κλάση. Στις προτιμήσεις μας, έπονται κατά σειρά, οι RESOLUTE CAPTAIN (8) και WOODY CAPE (11) που έχουν διακριθεί στο τελευταίο τρέξιμό τους στην Κλάση.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Τρεις χώρες, έξι ιπποδρόμια και τριανταμία κούρσες!
EVENTS