MENU

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της BLUE MOON RISING και την 3η θέση που απέσπασε στο ντεμπούτο της στη Γαλλία, σήμερα είναι η σειρά του πενταετή MUSTAQQIL.

Συμμετέχει σε μια πολυμελή κούρσα κόντρα σε 13 αντιπάλους, σε μια ιπποδρομία όπου ιππεύουν γυναίκες τζόκεϋ.

Γενικά, το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και οι πολλές συμμετοχές ίππων που έχουμε στις περισσότερες διαδρομές υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα στις αφίξεις τους, αλλά και μας προϊδεάζουν για μεγάλες αποδόσεις στα σύνθετα παιχνίδια.

Η Γαλλία, είναι παρούσα από την αρχή μέχρι το τέλος του κουπονιού καθώς συμμετέχει στο πρόγραμμα με δύο ιπποδρόμια, αυτό της DEAUVILLE από το μεσημέρι μέχρι νωρίς το απόγευμα και στη συνέχεια το LA TESTE DE BUCH, του οποίου μάλιστα οι κούρσες του μοιάζουν πιο βατές.

Ανάλογα, για παιχνίδι προσφέρονται και οι κούρσες από το αγγλικό YARMOUTH, ενώ το «στάνταρ» πάντα της ιπποδρομιακής μέρας είναι οι υψηλότατες αποδόσεις από το Νοτιοαφρικάνικο VAAL.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

011: Κούρσα αξίωσης για τετραετείς και άνω στα 1.300 μέτρα με «άρωμα» Ελλάδας από τη συμμετοχή του «δικού» μας MUSTAQQIL (2) που μοιάζει ότι, χωρίς ατυχίες, μπορεί να παρουσιαστεί στην άφιξη, αν βέβαια μπορέσει να συνεννοηθεί με την αμαζόνα του, σε μια κούρσα που ιππεύουν μόνο γυναίκες. Πρώτη τύχη θα δώσουμε στον Γερμανό DARING STORM (4) που έχει τρεις νίκες σε έξι συμμετοχές στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο και στη συγκεκριμένη απόδοση, ενώ τον έχει ιππεύσει ξανά η αναβάτης του. Θεωρούμε αντίπαλούς του τον ARTPLACE (11) που είναι παιδί του Τεόφιλο και τον τετραετή NEVER COMPROMISE (10) που βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος. Υπολογίζονται επίσης οι INSEO (5) και VIKING'S (1).

012: Ιπποι μέδεν τριετείς και άνω στα 1.700 μέτρα στον εσωτερικό στίβο του Vaal στο γκαζόν. Το φορκάστ που εμφανώς θεωρούμε ότι ξεχωρίζει είναι το 1-2 με πιθανότερο νικητή τον TAPENZEE (1) και δεύτερο τον JAY ZEE (2). Πίσω τους, οι ZAITUNAY BAY (7), ALI PASHA (4) και MELLON (13).

013: Εξαιρετική κούρσα Β Κλάσης στα 2.700 μέτρα με κοινό γνώρισμα όλων των αλόγων ότι σχεδόν κανένα δεν έχει τρέξει ξανά στην DEAUVILLE. Θεωρητικά, περιμένουμε μια μάχη του PEARL DRAGON (4) που έχει τον Σουμιγιόν στη σέλλα του με τον σούπερ φορμαρισμένο ECHAUFFOUR (1) που έχει γνώριμο αναβάτη και ανήκει στην πανίσχυρη προπόνηση του Ρουζέ. «Υποπτοι» για να «χαλάσουν» αυτό το δίδυμο θεωρούμε ότι είναι ο DAGOBERT DUKE (2) που τα πάει άριστα με τον μαθητευόμενο αναβάτη του και μια από τις δύο φοράδες της κούρσας, η NOTTE D'ORO (8) και η MATAURI JEWEL (7).

020: Κούρσα στα 1.700 μέτρα στον εσωτερικό στίβο του VAAL με τρεις ίππους να διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις την πρώτη θέση. Πρόκειται για τους SILVER PEG (2), DUZI MOON (9) και STARPATH (4), ενώ, αν για κάποιο λόγο ατυχήσει ένας ή περισσότερος από αυτούς περιμένουν για να αναπληρώσουν το κενό του στην άφιξη ένας εκ των ELUSIVE FLYER (7) και JACKMAN (10).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ από το Μαρκόπουλο στην DEAUVILLE!