MENU

Το πρόγραμμα ξεκινάει με σπουδαίες κούρσες εμποδίων από την AUTEUIL εναλλάξ με το Νοτιοαφρικάνικο GREYVILLE που πάντα βγάζει δυνατές αποδόσεις.

Ελπίζουμε ότι και σήμερα τα προγνωστικά μας θα πάνε εξίσου καλά με χτες όπου με πρώτη, δεύτερη και τρίτη τύχη υποδείξαμε σχεδόν όλα τα γκανιάν!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

019: Ο δεκαετής GRAND CHARLY (7) τρέχει για δεύτερη φορά μετά από τεράστιο ρεπό και με την πλήρη ετοιμότητά του σήμερα θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή του στις νίκες. Κατά το παρελθόν είχε δείξει μεγάλες ικανότητες για τέτοιους ομίλους, ανήκει σε πολύ καλή προπόνηση και είναι ευνοϊκά ισοζυγισμένος. Οι (1), (2), (5) και (4) θεωρούνται ως οι βασικότεροι αντίπαλοί του.

029: Κούρσα χάντικαπ κλάσης 5 για τετραετείς και άνω με μαθητευόμενους τζόκεϋ και με 14 συμμετοχές ίππων. Παρότι τα λογικά προγνωστικά σε ανάλογες κούρσες συχνά ανατρέπονται εντούτοις θα δείξουμε την έντονη προτίμησή μας στον Believe It (1), ο οποίος με τον σημερινό αναβάτη του σημείωσε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του. Από τους αντιπάλους του θα επιλέξουμε τους (3), (4), (6) και (10) οι οποίοι δείχνουν σταθερότητα και έρχονται από νίκη.

031: Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κούρσα χάντικαπ, κλάσης 5 για τριετείς, στην οποία θα δώσουμε την πρώτη τύχη στον εκπρόσωπο της Γκοντόλφιν, Team Meeting (2), ο οποίος μετράει ήδη δύο νίκες σε τέσσερις συμμετοχές. Ως βασικότερο αντίπαλό του θεωρούμε τον Cajmere (1) που έχει πετύχει και αυτός δύο νίκες και μάλιστα τη δεύτερη σε ανώτερη (τέταρτη) κλάση. Οι (3), (4) και (5) συμπληρώνουν τις επιλογές μας.

033: Άλλη μια κούρσα χάντικαπ κλάσης 5 για τριετείς η οποία παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω της υψηλής ποιότητας των αλόγων που συμμετέχουν. Πάρα το αποτυχημένο του ντεμπούτο, ο εκπρόσωπος της Γκοντόλφιν, Forever Song (5), θα διεκδικήσει τη νίκη με πιθανότητες επικράτησης. Ο Marine One (7) είναι παιδί του Φράνκελ καθώς και οι (8), (9) και (10), είναι οι αντίπαλοί του σε μια κούρσα που δεν χωράνε αποκλεισμοί.

037: Κούρσα χάντικαπ κλάσης 4 για τριετείς φοράδες. Εδώ το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο πολύ δυνατούς ίππους. Πρόκειται για την Αμερικάνα Illaunmore (3) η οποία ανήκει σε ισχυρή προπόνηση και ιππεύεται από τον Ντετόρι και τη Raven's Lady (2) που είναι ισχυρής γενεαλογικής προέλευσης. Και οι δύο αυτές φοράδες έχουν διακριθεί σε πολύ ανώτερους ομίλους και θα νικήσει όποια ιππευτεί καλύτερα. Επίσης πολύ καλά στοιχεία δείχνουν και οι Shenanigans (4) και Parlance (1), όπως και η Yaraki (6) που είναι προϊόν του Φράνκελ η οποία έχει νικήσει στη μοναδική κούρσα που έτρεξε.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Εντυπωσιακές μάχες ακριβών πουλαριών στο KEMPTON