MENU

Οι μόνες κούρσες, από τις 29 του προγράμματος, που παρουσιάζουν μειωμένο ενδιαφέρον είναι οι τέσσερις του CAEN με τα αμαξίδια.

Αφορούν μέτριας ποιότητα ίππους, είναι πολυπληθείς και το ντισκαλιφιέ αναμένεται να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής!

Πολύ ενδιαφέρουσες και πιο βατές στοιχηματικά μοιάζουν οι κούρσες στο αγγλικό KEMPTON και στο γαλλικό PONT DE VIVAUX.

Καλό είναι, πάντα, να μην ξεχνάτε ότι σε Γαλλία και Αγγλία τον μεγαλύτερο τζίρο συγκεντρώσει το παιχνίδι του Γκανιάν (ο νικητής ίππος) με τις αποδόσεις των φαβορί να πληρώνουν περίπου όσο οι εκπλήξεις στο «Πάμε Στοίχημα». Οσο για τα αουτσάιντερ που καταφέρνουν να κόψουν πρώτα το νήμα, προσφέρουν αποδόσεις που θα τις ζήλευαν οι… τριάδες και οι τετράδες!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

011: Ολιγομελής κούρσα διετών όπου έχει προβάδισμα ο «τρεγμένος» TALK WRENCH (3). Από κει και πέρα, κλασικά, follow the money ανάμεσα στα τρία πρωτοεμφανιζόμενα για να βρούμε το φορκάστ.

013: Πρώτη τύχη θα δώσουμε στην προερχόμενη από δύο σερί νίκες SCARLET RIVERA (2) που έχει και την ισχυρή ίππευση του Μούζι Γιένι. Αντίπαλοί της, η PRIDE AND JOY (3) και η ELEGANT LADY (10) με τα πουπουλένια βάρη της. Για τις πίσω θέσεις, 9 και 7, κατά σειρά προτίμησης.

017: Ο Μούζι Γιένι με τον DANCINGWITHJACKSON (12) που έχει δύο νίκες κι ένα πλασέ σε τρεις συμμετοχές μάλλον μπορεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση νίκη σε μια πολυπληθή αναμέτρηση που τουλάχιστον επτά άλογα έχουν τύχη για διάκριση. Κατά σειρά προτίμησης επιλέγουμε τους 2, 11, 14, 4, 9, 7.

024: Ένα καθαρόαιμο αουτσάιντερ που αγωνίζεται με σταθερότητα και θεωρούμε ικανό να πάρει τη νίκη θα επιλέξουμε σε αυτή την κούρσα. Ο BETSALOTTIE (10) μπορεί να γκαλοπάρει στον ρυθμό της αρεσκείας του και να τους σκεπάσει όλους στα τελευταία μέτρα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ολες οι κούρσες πληρώνουν στο FLAMINGO