MENU

Η πρώτη ιπποδρομία που θα διεξαχθεί έχει έπαθλο με τ όνομά του, καθώς είναι το τιμώμενο πρόσωπο και ακολούθως είναι δηλωμένος να καβαλήσει και στις πέντε επόμενες κούρσες!

Από την πρώτη κούρσα του προγράμματος έχουμε δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις, το 1ο τετραπλό το οποίο έχει «προίκα» 10.000 από το Τζακ Ποτ της προηγούμενης εβδομάδας καθώς επίσης και την έναρξη του παιχνιδιού «Σύνθετο Δίδυμο» που πρέπει να βρεις τα δύο πρώτα άλογα (ανεξαρτήτου σειράς) σε δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

01: Μια από τις δυσκολότερες κούρσες του ελληνικού προγράμματος αφού όλοι οι συμμετέχοντες εκτός του ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ (3) δεν μας έχουν δείξει το εύρος των δυνατοτήτων τους. Ο ΓΟΥΙΛ ΣΑΛ ΡΙΤΕΡΝ (2) «πήγε» πολύ δυνατά στις προπονήσεις και θα του δώσουμε την πρώτη τύχη, ελπίζοντας ότι θα επιβεβαιώσει τις δοκιμές του και θα απλοποιήσει την υπόθεση της νίκης. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΝΣΟΝ (7) στην τελευταία συμμετοχή πήγε εύκολα στο κεφάλι, έδινε εντύπωση βέβαιου νικητή, αλλά παραδόξως έκοψε απελπιστικά στην ευθεία και τελικά κατέλαβε την Τρίτη θέση. Τον θεωρούμε ικανό να διακριθεί ιδιαιτέρως, αλλά δεν θα μας εκπλήξει το ενδεχόμενο μιας νέας του αποτυχίας, δεδομένου ότι, τρέχει τώρα σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Ο Κόβερ Τζαρτζ είναι σταθερός σε επιδόσεις και θα βρεθεί στην άφιξη, σε κάποια θέση. Ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ (8) φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ωριμάσει αγωνιστικά, αλλά δεν αποκλείεται από αυτή τη συμμετοχή του να μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ (1) ανετράπη στα σταρτ στην τελευταία του συμμετοχή και δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την άνοδο που είχε δείξει στις προπονήσεις. Είναι πολύ πιθανό να μας δείξει σήμερα ένα άλλο πρόσωπο παρά το γεγονός ότι ιππεύεται από μέτριο τζόκεϋ. Από τούς υπόλοιπους ο ΜΑΙΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ (4) είναι ισχυρής γενεαλογικής προέλευσης ομοπροπόνητος του Γουί Σαλ Ριτερν και ως στοιχείο αξιολόγησης μπορούμε να πούμε ότι ο Γουί Σαλ Ριτερν «πήγε» πολύ καλύτερα στις προπονήσεις από αυτόν. Ωστόσο με τους ομοπροπόνητους ποτέ κανείς δεν ξέρει. Ο ΜΟΝΟΚΛ (4) μας απογοήτευσε στην τελευταία του συμμετοχή ενώ το Μουταγιάμ τρέχει συνεχώς απογοητευτικά.

**Η στήλη επιλέγει τον ΓΟΥΙΛ ΣΑΛ ΡΙΤΕΡΝ (2) στην πρώτη θέση για το τετραπλό στο οποίο έχει μεταφερθεί στο τζακ ποτ του περασμένου Σαββάτου και τον ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ (3) που ενισχύεται με την ανάβαση του Δημητσάνη να «τρέχει» στις άλλες θέσεις.

02: Η ΣΟΥΙΤ ΠΡΑΛΙΝ (5) έχει δείξει ανωτερότητα σ αυτόν τον όμιλο. Βασικότερη αντίπαλός της η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΙΤ (2). Η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ (4) που δυσκολεύεται να βρει τον καλό της εαυτό και η ΆΝΝΥ ΓΚΟΓΚ (1) που θα οδηγήσει ακολουθούν.

03: Η ΑΒΑΝΖΑΡΕ (1) σε πολύ καλή φόρμα και με τον Δημητσάνη στην σέλα της έχει την πρώτη τύχη. Η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ (3) στις 2 μέχρι τώρα συμμετοχές της, δεν μας έχει δείξει όσα αναμέναμε, αλλά δεν θα μας κάνει εντύπωση, μια διαφοροποίηση προς το καλύτερο των επιδόσεών της, ενώ η ΣΤΑΡ ΣΑΙΝ (6) τρέχει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Εντύπωση προκαλεί η μέτρια μέχρι τώρα συμπεριφορά της ΜΑΓΙΑ ΣΠΙΡΙΤ (4) που προέρχεται από την εξαιρετική τοκάδα Ιντεάλ Γουέι.

04: Ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ (7) αν επιβεβαιώσει τις δοκιμές του και δεδομένου ότι είναι παιδί του Ρινο?? Θα περάσει πρώτος στο τέρμα. Ο ΣΛΕΙΝΣ ΚΑΣΤΛ (4) είναι βασικότερος αντίπαλός του. Ο ΑΙΜ ΓΟΥΟΚΙΝ ΧΙΕΡ (1) κατά πάσα πιθανότητα θα προηγηθεί των υπολοίπων μέτριων αντιπάλων του. Τέταρτος θα έρθει όποιος δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

05: Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ (1) με τον τρόπο που κέρδισε δεν θα έχει πρόβλημα να ξαναπεράσει πρώτος στο τέρμα. Ο ΖΑΡΚΟ (2), περιέργως ήταν αρνητικός στην τελευταία του συμμετοχή. Ωστόσο από το παρελθόν έχει δείξει ανωτερότητα έναντι των υπολοίπων αντιπάλων του και με την ίππευση του Δημητσάνη θα τον θεωρήσουμε ως τον βασικότερο αντίπαλο του προαναφερθέντος. ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ (6) ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ (4) και ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ 93) συμπληρώνουν το team των διεκδικητών της νίκης.

06: Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ (9) μας έχει δώσει την εντύπωση ενός αλόγου που υπερτερεί σε τέτοιους ομίλους. Βέβαια, στις κούρσες των τετραετών με λίγες κούρσες στο ενεργητικό τους υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποιος απότομη εξέλιξη και ν ανατρέψει τα λογικά προγνωστικά. Ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ (8) μας άρεσε ιδιαίτερα στο τελευταίο του τρέξιμο και νομίζουμε ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Από τους υπόλοιπους ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΙ (6) και ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ (3) με τον Δημητσάνη, ενώ δεν μπορούν να αποκλειστούν από τα πολύπλοκα παιχνίδια και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή κούρσα.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

011: Η Great Sound (4) έχει πετύχει απλησίαστους χρόνους σ αυτό το ιπποδρόμιο, που θεωρείται από τα καλύτερα της Ν. Αφρικής και θα της δώσουμε το προβάδισμα. Η Viviene blue (5) που στις μόλις πέντε συμμετοχές της δεν έχει καταφέρει να διακριθεί και επιπλέον ιππεύεται από άγνωστο αναβάτη, αλλά έχει επιτύχει μια σχεδόν ενδεικτική επίδοση πριν 3 μήνες, η Legend Seeker (6) που τρέχει σταθερά καθώς και η Flamingo Vlei (2) που είναι καλών ποιοτικών προδιαγραφών θα είναι οι βασικότερες αντίπαλές της.

012: Η εκπληκτική High Seas Beauty (3) κόρη του High Chaparral νομίζουμε ότι θα πάρει τη νίκη σ αυτή την ενδιαφέρουσα (κλάση Β) ιπποδρομία. Η Sun Sentinel (5) και η Dalbal (7) που ίσως αγνοηθούν στο στοίχημα, καθώς και η σταθερή Bi Pot (6) ακολουθούν στην προτίμησή μας.

025: Κούρσα με μαθητευόμενους αναβάτες για ίππους 4+ ετών, 6ης κλάσης. Το αποτέλεσμα αυτής της κούρσας θα διαμορφωθεί πιθανότατα από της απειρία των αναβατών. Χρειάζεται προσοχή.

028: Δύσκολη σε προβλέψεις ιπποδρομία, της οποίας το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι απευθύνεται σε άλογα 3 ετών, που έχουν λίγες συμμετοχές ή τρέχουν για πρώτη φορά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο γαλλικός τύπος εστιάζει την προσοχή του στον Espace Winner (4) που ιππεύεται από τον A. Abrivard και του δίνει την πρώτη τύχη. Ένα επίσης αξιοπρόσεκτο στοιχείο είναι η υπόδειξη από τον γαλλικό τύπο του Elegant Tilly (5) παρά το γεγονός ότι έχει ακυρωθεί και στις 3 όλες κι όλες συμμετοχές του. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι είναι πιθανό ν ανατραπούν τα λογικά προγνωστικά. Χρειάζεται προσοχή.

029: Ο «Αμερικάνος» MUQAATIL (5) που ανήκει σε πανίσχυρη προπόνηση και ιδιοκτησία και ιππεύεται από τον Sean Levey νομίζουμε ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει πρώτος στο τέρμα.

030: Κούρσα τροτ με 16 συμμετοχές και μαθητευόμενους τζόκευ. Χρειάζεται προσοχή στις τελικές μας επιλογές σ αυτή την κούρσα που πιθανόν να δούμε μεγάλες εκπλήξεις και τεράστια κέρδη για τους νικητές.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Αντίπαλος είναι μόνο ο καιρός στο Μαρκόπουλο!