MENU

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τον γάμο της, με τον κιθαρίστα Τομ Κάλιτζ το γνωστό μοντέλο Χάιντςε Κλουμ. Το ζευγάρι, το οποίο είχε παντρευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο κάτω από άκρα μυστικότητα ετοιμάζεται για έναν πιο ανοιχτό γάμο, στον οποίο θα βρεθούν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Γερμανίδα καλλονή, η οποία μιας και βρισκόμαστε στο καλοκαίρι θέλει να το απολαύσει αποφάσισε να μαυρίσει φορώντας τόπλες, αλλά και ένα στρινγκ μαγιό, κάνοντας παράλληλα τις προετοιμασίες που απαιτούνται για τον γάμο της.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανάρτησε ένα «προκλητικό» βίντεο στο οποίο την στιγμή που κάνει ηλιοθεραπεία κρατά σημειώσεις και κλείνει της εκκρεμότητες που απαιτούνται για αυτόν.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, το οποίο και μοιράστηκε με τους ακολούθους της δείχνει το κινητό της, αλλά και ένα πακέτο με σημειώσεις με φόντο την πισίνα του σπιτιού της ενώ στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάνοντας ηλιοθεραπεία και κρατώντας σημειώσεις για πράγματα που πρέπει να κάνω για τον γάμο».

https://www.instagram.com/p/B0RGtN_Juak/
https://www.instagram.com/p/B0RGtN_Juak/
«Κολάζει» η Χάιντι Κλουμ τόπλες και με στρινγκ μαγιό λίγο πριν το γάμο της (pics)