MENU

Γενικά φαίνεται πως στη Ρωσία ο χρόνος κυλάει κάπως πιο αργά απ' ότι στον υπόλοιπο πλανήτη. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι σκαρφίζονται μονίμως νέους τρόπους για να... περνούν την ώρα τους! Μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό σφαλιάρας που διεξήχθη και τον κέρδισε ένας κάπως πελώριος πλην συμπαθής τύπους που ξάπλωνε κόσμο με τις... ανάστροφες που μοίραζε, ο γυναικείος πληθυσμός αυτή τη φορά, απάντησε καταφέρνοντας να ανεβάσει ένα ακόμη level το... κ@λ@βάρεμα. Στην κυριολεξία δηλαδή, αφού το νέο viral trend στη χώρα είναι το ανταγωνιστικό spanking!

Ναι, σωστά καταλάβατε. Καλλίπυγες νεαρές Ρωσίδες, μαζεύονται σωρηδόν σε κλειστούς χώρους και βαράνε αβέρτα η μία τα οπίσθια της άλλης με όλη τους τη δύναμη. Παρότι το πλήθος προφανώς παραληρεί μετά από κάθε θεαματικό χτύπημα, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν ιδιαίτεροι κανόνες, δεν ξέρουμε αν υπάρχουν έπαθλα -πιθανώς ένα δάφνινο bikini- δεν ξέρουμε καν ποια ακριβώς αναδεικνύεται νικήτρια. Πιθανότατα όποια κουνηθεί την ώρα που δέχεται το χτύπημα, αλλά δεν παίρνουμε και όρκο. Αλλά ποιος δίνει δεκάρα;

Σε κάθε περίπτωση, αν η ΔΟΕ διαβάζει, καλό θα είναι να μπει στα ραντάρ της για το επόμενο Ολυμπιακό σπορ γιατί... αυτά καλό είναι να γίνονται -άθλημα του κ@λ@υ και επισήμως!

https://www.youtube.com/embed/T4K71lKpDuQ?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Viral: Καλογυμνασμένες Ρωσίδες έκαναν σπορ το... κ@λ@βάρεμα! (vid)