MENU

Aν κρίνουμε από την προσέλευση στο νησί των celebrities από κάθε γωνιά του πλανήτη, θα αργήσει να χειμωνιάσει!

Ανάμεσα, λοιπόν, στους rich and famous που επισκέπτονται το ελληνικό πριγκιπάτο είναι και η νικήτρια του «Survivor» Ονδούρας Sofia Suescun, η οποία ζεστάθηκε πολύ ή και μπορεί να χάρηκε που βρέθηκε στη διάσημη Μύκονο, και τα πέταξε όλα έξω!

Topless και φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μονοκίνι -αφού δεν βρισκόταν σε παραλία γυμνιστών-, η νεαρή έστρεψε τα βλέμματα αντρών και γυναικών επάνω στο αψεγάδιαστο στήθος της.

Η νεαρή, η οποία γνώρισε τη δόξα μέσα από το reality επιβίωσης, απολαμβάνει εδώ και μέρες τον ήλιο και τη θάλασσα στο ξακουστό ανά τον κόσμο κυκλαδονήσι, με τον αγαπημένο της Alejandro Albala, επίσης συμμετέχοντα στο «Survivor».

Με... ολόκληρο το μαγιό του αλλά εξίσου αποκαλυπτικό σε μυκονιάτικη παραλία ήταν και το μοντέλο από τη Γαλλία Nabilla Benattia.

Η 26χρονη, που είναι επίσης διάσημη στη χώρα της από τη συμμετοχή σε realities προγράμματα και τα βίντεο-παρωδία που ανεβάζει στο YouTube, ανέβασε επικίνδυνα το θερμόμετρο με τον τρόπο που επέλεξε να... απλωθεί στις πολυτελείς ξαπλώστρες, αλλά και στη θέα της εντυπωσιακής πίσω όψης της.

Πηγή: espressonews.gr

Παίκτρια του «Survivor» τσιτσιδώθηκε στη Μύκονο (pics)