MENU

Ο Ολυμπιακός αποτελεί το δοκιμασμένο …καταφύγιο κυρίως τις μέρες …ξεραΐλας για τις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες. Μέρες σαν τη σημερινή, η προσμονή αυξημένων πωλήσεων εναπόκειται κυρίως σε κόκκινα πρωτοσέλιδα, καθώς και το μαγαζί είναι γωνία και οι περισσότεροι εν δυνάμει υποψήφιοι πελάτες είναι Ολυμπιακοί.

Ετσι διαπιστώνουμε και σήμερα που δεν … τρέχει και κάτι ιδιαίτερο, η πλειοψηφία να ψηφίζει την κόκκινη σιγουριά.

Το Φως έχει πρώτο θέμα τη νίκη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ «Σαρωτικός 102-66 ο θρύλος», ο Πρωταθλητής «Όλα έτοιμα για τον Νέτο», ο Γαύρος φιλοξενεί «Το ξέσπασμα του Ντοσεβί», ενώ η Sportday αναμασά τη μεταγραφολογία και θεωρεί ότι όλα θα κριθούν στο «νήμα» για τη θέση του στόπερ. Λίγο απ΄ όλα δηλαδή χωρίς καραμπινάτο πρώτο θέμα, όμως η προτίμηση παραμένει στο κόκκινο για ευνόητους λόγους.

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Original στο χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν ως πρώτο θέμα η Ωρα και η Live. H πρώτη με τίτλο «Εσείς θα φύγετε, η ΑΕΚ ποτέ»! στέλνει μήνυμα κατά της δημοτικής αρχής και σημειώνει ότι «η Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισε από 3000 ενωσίτες και το μήνυμα ήταν ηχηρό για τους ανιστόρητους του δήμου».

Η Live χαρακτηρίζει τον κόσμο «Χείμαρρο» και εξηγεί ότι «Ο λαός της ΑΕΚ μίλησε! Λαοθάλασσα, παλμός και αποφασιστικότητα στην πορεία της Original για την Αγιά Σοφιά.

Η Πράσινη ξεκαθαρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει «Συμμαχία και με τον διάβολο! Καθώς μετά το άριστα (της ΚΕΔ και του Ζωγράφου) στον Μάνταλο, η λύση είναι μονόδρομος». Η εφημερίδα όπως κάθε μέρα εμπλουτίζει την ύλη της με ωραιότατη συνέντευξη του Κριστόφ Βαζέχα στους Νίκο Συρίγο και Λευτέρη Μπακολιά.

Η Γάτα επιμένει ότι «τώρα μιλούν τα φαβορί» αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το θέμα με «τα μαύρα σύννεφα που πλησιάζουν για τον Αναστασίου στη Λεωφόρο».

Στο άλλο …μαγαζί γωνία στη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ περιστρέφεται και ο τοπικός Τύπος της πόλης. «Καψούρα για τίτλο» λένε τα ΣΠΟΡ, που αποκαλύπτουν ότι «ο Σαββίδης τα δίνει όλα για να στηρίξει την ομάδα».

Η Metrosport γράφει για τις 10 πρώτες μέρες του διεθνή άσου στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με τίτλο «Λάμψη Νομπόα». Τέλος στην Arena ο Νίκος Τζατζαράς αναλύει «τον ΠΑΟΚ του χθες και του σήμερα» και υποβάλει καυτά ερωτήματα στον Τζακ Αγγελίδη.

Η ευχάριστη έκπληξη έρχεται σήμερα από το Goal τόσο με την επιλογή όσο και με την υποστήριξη του πρώτου θέματος με τίτλο OFF-Η. Η εφημερίδα που έχει ολοσέλιδη πανηγυρική φωτογραφία με τον Ευγένιο Γκέραρντ να ίπταται στους ώμους των παικτών του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι ήρθαν «δραματικές ώρες για το καμάρι της Κρήτης, που από τον τίτλο του 1987, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους τίτλους τέλους».

Εξαιρετικό αφιέρωμα και καταπληκτική δουλειά από τα πάλαι ποτέ … παιδιά μου, τους Γιώργο Κουτσούμπα, Ακη Τριανταφύλλου, Τάσο Κιούση και Νίκο Βελονάκη, που όταν τους δίνεται η ευκαιρία …ζωγραφίζουν. Συγχαρητήρια παιδιά.

Πολλά μπράβο και στην ηγεσία του Goal για την απόφασή της να προβάλει ένα τόσο σοβαρό θέμα, που δεν είναι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ .

Αυτή είναι πραγματική δημοσιογραφία, έξω στην ελληνική περιφέρεια, σε όλα τα σπορ, με αγάπη για τον αθλητισμό και τους πρωταγωνιστές του. Το Goal σήμερα θύμισε λίγο από το παλιό Sportime…

Καλημέρα και καλή ανάγνωση.Οι κυκλοφορίες από 14/1 έως 16/1

Μαγαζί γωνία!
EVENTS