MENU

“Δεν είμαστε με κανένα κόμμα, είμαστε με το δίκιο”. Αυτονόητο. Η ΑΕΚ είναι πολύ πάνω από κόμματα. Και μπορεί κάποιοι να την λένε αριστερά του ποδοσφαίρου επειδή πάντα  ήταν αδικημένη σε σχέση με τους άλλους όμως η ΑΕΚ ανήκει μόνο στο λαό τους. Αυτονόητο ήταν αυτό που είπε ο Μελισσανίδης στα παιδιά. Αυτονόητο ειναι και το ότι η κόντρα που έχει ανοίξει με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα κομματικό υπόβαθρο. Είναι για την ΑΕΚ. 

Το ερώτημα είναι όλα αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδίως η παρεΐτσα της Φιλαδέλφειας που για κακή μας τύχη εκπροσωπείται και στην πολιτική γραμματεία του κόμματος, τι ζόρι τραβάνε με το γηπεδο της ΑΕΚ. Για την παρεΐτσα του γιατρού που το παίζει πολεοδόμος, η οποία εκπροσωπείται στην πολιτική γραμματεία αλλά και στους… 17 , το μόνο που μπορεί να εξηγήσει το… προαιώνιο μισος είναι το όραμα του δημοτικού σταδίου που αποκάλυψαν η εφημερίδα των Συντακτών και αυτός ο… Κριτσιωτάκης. Με τα λεφτά του ΟΠΑΠ βέβαια που αφού θα γίνει ξανά κρατικός, προφανώς με την επιστροφή καμιά 700αρια εκατομμυρίων σε αυτούς που τον ελέγχουν, λέμε τώρα, θα χρηματοδοτήσει εκτός από τα ασφαλιστικά ταμεία που είπε χθες ο Τσίπρας και το δημοτικό στάδιο της δημοτικής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια… Βλακείες. 

Είμαστε με το δίκιο λοιπόν. Και θα παλέψουμε για αυτό όσο πάει κι ακόμη περισσότερο. Η ΑΕΚ κανέναν δεν πείραξε. Θα παλέψουμε με επιχειρήματα όπως πάντα. Γιατί είμαστε πάρα πολλοί και έχουμε κάνει πολύ θόρυβο κι ας μας λένε γραφικούς, ανώριμους, δεξιούς ή… φασίστες. Αν δεν μας είχαν ακούσει δεν θα έκρυβαν χθες από τον ίδιο τον Τσίπρα τις ερωτήσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ. Προφανώς πίστευαν πως δεν θα μπορούσε να απαντήσει πειστικά. Αν δεν τις θεωρούσαν σοβαρές τότε ο διευθυντής τους δεν θα επέλεγε την ΑΕΚ για να κάνει πρεμιέρα στο… facebook. Έτσι είναι… Οταν δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα, όταν όλη η προπαγάνδα έχει καταρρεύσει, όταν όλα τα ερωτήματα έχουν ένα προς ένα απαντηθεί τότε πετάς ένα: “οι υπάλληλοι του Μελισσανίδη” και ένα “τσιράκια του Σαμαρά” και καθάρισες. Νομίζεις…. 

Εμείς θα συνεχίσουμε. Κόσμια και πάντα επιχειρήματα. Μέχρι τη νίκη. Πάρτε κι άλλο ένα επιχείρημα…ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα δημοσιεύματα που επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαράθεση τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να κατασκευάσει το νέο γήπεδό της στο οικόπεδο που της έχει παραχωρηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσον χρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ως εκ τούτου αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ' όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ και τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν και προωθούνται από συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εν' όψη των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου, στις οποίες ο Λαός μας έχει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου και για την απομάκρυνση της τρόικα και των μνημονίων της καταστροφής".

Συνεχίζουμε τον αγώνα πάντα με επιχειρήματα...
EVENTS