MENU

Με το καλημέρα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τη συνταγή του Μίτσελ και επιδιώκει να δώσει το δικό του στίγμα στην ομάδα, πράγμα που αποτυπώνεται πλέον και στα πρωτοσέλιδα του Αθλητικού Τύπου.

«Τέρμα οι γιόμες» είναι ο τίτλος του Φωτός και αυτό από μόνο του δείχνει ξεκάθαρα τη νέα κατάσταση στου Ρέντη και τη στρατηγική που επιβάλει ο Πορτογάλος στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού.

«Εντολή 1η, κάτω η μπάλα» συμφωνεί και ο Πρωταθλητής για τις προθέσεις του Περέϊρα να επιβάλει εξ αρχής τις πεποιθήσεις του στη λειτουργία της ομάδας.

«Άλλα Κόλπα!» λέει σήμερα η sportday , η οποία γράφει ότι «τρύπωσε στου Ρέντη και έζησε το πρώτο 48ωρο του Περέϊρα στον Ολυμπιακό» και το παρουσιάζει στους αναγνώστες της.

Ο Γαύρος το προχωράει πιο πέρα και έχει πληροφορίες ότι με τον Περέϊρα στον πάγκο θα παίξουν και οι: «Αφελάϊ, Κασάμι, Ντοσεβί».Επιστροφή για Αλμέιδα

Τρεις εφημερίδες επιμένουν κιτρινόμαυρα και όλες συγκλίνουν στο ότι η ΑΕΚ επιστρέφει σοβαρότερα στη διεκδίκηση του Αλμέϊδα. Η Live έχει πληροφορίες ότι ο Μελισσανίδης έδωσε « εντολή για την απόκτηση του Αλμέϊδα» ενώ η Ωρα σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Τάσου Τσάταλη μας ενημερώνει ότι εκπρόσωποι του παίκτη «ήρθαν για τη συμφωνία με την ΑΕΚ».

Τέλος το Goal εκτοξεύει τα όνειρα των φίλων της ΑΕΚ, καθώς αποκαλύπτει ότι φέτος είναι «όνειρο η κούπα» ώστε να έχει μέσω κυπέλλου από τώρα ευρωπαϊκή εκπροσώπηση η ομάδα.Αντιδράσεις για την τιμωρία

Η τελική κατακύρωση υπέρ του Ολυμπιακού του αγώνα κυπέλλου στο μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε τη σκληρή αντίδραση της Πράσινης , η οποία σήμερα έχει τίτλο «Δεν θα σβηστεί ποτέ», ενώ στον υπέρτιτλο εξαπολύει μύδρους: «η χούντα ήρθε και στο μπάσκετ. Απόφαση έκτρωμα παραχάραξε την ιστορία».

Την ίδια ώρα η Πρωταθλητής επιχαίρει καθώς θεωρεί ότι δόθηκε «χαστούκι στο πράσινο καθεστώς».

Στη Θεσσαλονίκη οι τρεις τοπικές εφημερίδες συνεχίζουν να χορεύουν σε ρυθμούς Νομπόα, πολύ χαλαρά όμως και χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση.

Εντύπωση προκαλεί ότι οι περισσότερες εφημερίδες δεν τίμησαν στα πρωτοσέλιδά τους την εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, όπου έχασε από ατυχία και αστοχία στο φινάλε.Αχ αυτός ο Ασβεστάς

Στην κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας ο Άρης Ασβεστάς, γνωστός… παλιοδημοσιογράφος, αποκάλυψε παρατυπίες ενώπιον της Επιτροπής και αντί να το … βουλώσει και να μην εκθέσει για άλλη μια φορά τα σαΐνια της ΕΠΟ στο τέλος …δίκαια βρήκε το μπελά του! Η πρώτη ή η τελευταία βλακεία των διοικούντων θα είναι άλλωστε.

Στη Λάρισα εν ώρα ραδιοφωνικής εκπομπής, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στο δημοσιογράφο Γιάννη Καλογιάννη με αιχμηρό αντικείμενο για να του εκθέσουν τις …απόψεις τους ενώ τουλάχιστον η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέφυγε να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον του αυθαδιάζοντος Αλέξη Σπυρόπουλου, ο οποίος τόλμησε να ξεφύγει από τα εσκαμμένα και να πει την άποψή του, σε αντίθεση δηλαδή με αυτό που (δεν) κάνει η NOVA . Πουλημένα τομάρια μερικοί δημοσιογράφοι, έλεος με δαύτους!!!Επιλογές – προτάσεις

Με τίποτα μην χάσετε σήμερα το άρθρο του Διονύση Βραϊμάκη «βολές στη δημοσιογραφία με άποψη», έναν χρυσό οδηγό για την υγιή πλευρά ενός επαγγέλματος που νοσεί βαριά. Στη Live επίσης θα απολαύσετε ωραιότατη προσωπογραφία του Ανταμ Τζανετόπουλου, του νέου αστεριού της ΑΕΚ με τις υπογραφές των Γιάννη Ξενάκη και Σταμάτη Βούλγαρη.

Στο Goal θα βρείτε ανάλυση του Τσάρλι των ποδοσφαιρικών απόψεων του Περέϊρα βγαλμένες από τις αρετές της Πόρτο. Σκουντής, Καίσαρης και Μπραουδάκης έχουν σοβαρά πράγματα να πουν στη σημερινή τους αρθρογραφία.

Χαραλαμπόπουλος, Πανούτσος, Καρπετόπουλος και Χελάκης αξίζει να διαβαστούν στη Sportday, όπως και το άρθρο του δικηγόρου Αθηνών Παναγιώτη Γιαννόπουλου για την «κατασκευή υποψηφίων».

Στο Φως ξεκινάμε από τη σελίδα της Ολγας Νικολαϊδου, διαβάζουμε Φιλέρη και Διαμαντόπουλο, ξεπερνάμε τον Μαυρομάτη (που είναι η παλιά καλή στήλη του Νίκου) και καταλήγουμε στον Δελλή και τον Βιρβίλη.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν πολλά να διαβάσουν από την Πράσινη. Κωνσταντινίδης, Κοντός, Μπακολιάς (όταν η ηθική πάει κόντρα στους νόμους) και Ζορμπάς ξεχωρίζουν από την αρθρογραφία της εφημερίδας με δώρο μια μεγάλη αφίσα με το κάρφωμα του Μπατίστα από τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού –Ολυμπιακού με ό,τι συμβολίζει αυτή η φωτογραφία.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Κιτσιγιάννη της Ωρας «ΑΕΚ για πολύ ψηλά» ενώ ο Κώστας Κετσετζόγλου σφάζει με αλλά και χωρίς γάντι στα σφηνάκια του «η αναγκαιότητα ενός…Αλμέϊδα και οι εθισμένοι στις χάρτινες νίκες».

Καλημέρα και καλές πωλήσεις.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΤΙΜΗ

ΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1,30

20 μεγάλες σελίδες

SPORTDAY

1,30

48 σελίδες

GOAL

1,30

48 σελίδες

LIVE SPORT

1,30

56 μικρές σελίδες

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1,30

32 σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

1,30

36 σελίδες

ΓΑΥΡΟΣ

1,30

32 σελίδες

ΠΡΑΣΙΝΗ

1,50

32 σελίδες

ΓΑΤΑ

1,20

28 σελίδες

Οι κυκλοφορίες της Τετάρτης (7/1)

Εποχή Περέιρα