MENU

Για κάθε ποδοσφαιρόφιλο που σέβεται τον εαυτό του, η 26η Δεκεμβρίου είναι συνυφασμένη με μπάλα στην Αγγλία. Η περίφημη Boxing Day έχει συνδυαστεί με πλήρη αγωνιστική στο νησί και έτσι θα γίνει και φέτος σε όλες τις κατηγορίες, με την 19η αγωνιστική της Premier League αναμφισβήτητα να ξεχωρίζει. Εκεί όπου η πρωτοπόρος Λίβερπουλ φιλοξενεί στο Άνφιλντ την Νιούκαστλ με στόχο να διατηρήσει το +4 από την δεύτερη Σίτι, συνεχίζοντας την ξέφρενη αήττητη πορεία της προς τον τίτλο. Και γιατί όχι να αυξήσει τη διαφορά της από τους “πολίτες” που αγωνίζονται στο Λέστερ, έχοντας δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Τα φώτα όμως αναμένεται να πέσουν και στο Ολντ Τράφορντ καθώς η Man. Utd -μετά την πεντάρα στο Κάρντιφ- θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην μετά Μουρίνιο εποχή, υποδεχόμενη την Χάντερσφιλντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν τους περισσότερους βαθμούς σε Boxing Day από κάθε άλλο αγγλικό σύλλογο, έχοντας συγκεντρώσει 60, ενώ και το “Θέατρο των Ονείρων” είναι το γήπεδο που έχουν σημειωθεί τα περισσότερα τέρματα την συγκεκριμένη ημέρα (51 γκολ).

Η παράδοση λοιπόν της Boxing Day θέλει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει αλλά και να μπαίνουν πολλά γκολ στο “Old Trafford”. Στο Stoiximan.gr το ενδεχόμενο να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3 γκολ ή περισσότερα, στο νέο της εντός έδρας ξεκίνημα τηρώντας ταυτόχρονα και τις παραδόσεις, προσφέρεται σε υψηλή απόδοση. Το συγκεκριμένο στοίχημα είναι ένα από τα εκατοντάδες ειδικά που έχει ετοιμάσει το Stoiximan.gr όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά για όλες τις αναμετρήσεις της φετινής Boxing Day!

Μπάλα όμως δεν θα δούμε μόνο στην Αγγλία μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, καθώς και η Serie A έχει πλήρη αγωνιστική με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής. Η αήττητη και πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται στην έδρα της Αταλάντα, την ώρα που το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση θα γίνει στο Μιλάνο. Η τρίτη Ίντερ υποδέχεται την δεύτερη Νάπολι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τους δύο βαθμούς που άφησε με την ουραγό Κιέβο. Η ομάδα του Σπαλέτι αρέσκεται φέτος να σκοράρει στο τέλος των αναμετρήσεων και το ενδεχόμενο να μπει αργά γκολ στο ματς με τη Νάπολι (μετά το 73’ από οποιαδήποτε ομάδα) προσφέρεται από το Stoiximan.gr.

Boxing Day: Στη σέντρα τηρώντας τις παραδόσεις η Premier League